Ο Ιούλιος σε 30 εκρηκτικές συναυλίες σε όλη την Κύπρο


Ο Ιούλιος σε 30 εκρηκτικές συναυλίες σε όλη την Κύπρο

Οι εκδηλώσεις και όλα τα live που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν το μήνα

Δίνουμε και φέτος ραντεβού σε χωριά, πάρκα, πλατείες, ανοιχτά θέατρα, μουσικές σκηνές και καλοκαιρινά μαγαζιά, εντός και εκτός πόλης, για να ακούσουμε ζωντανή μουσική, να αποθεώσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κύπρο, ή που αγαπούν να επιστρέφουν συχνά εδώ, να δούμε φίλους και γνωστούς, να σιγοτραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε, να φλερτάρουμε, να γελάσουμε, να ιδρώσουμε, να ξεφαντώσουμε, έτσι απλά για να 'χουμε βρε αδερφέ κάτι να θυμόμαστε από το φετινό καλοκαίρι.

Εδώ θα την βγάλουμε λοιπόν τον Ιούλιο, σ' αυτές τις συναυλίες!

Ο χορός των μαγισσών με δύο ορχήστρες
Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συναντάται επί σκηνής με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, κλείνοντας τη σεζόν και υποδεχόμενες το καλοκαίρι: 45 επαγγελματίες μουσικοί συναντιούνται επί σκηνής με 30 νεαρούς μουσικούς, υπό την διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή και μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού. Με την ορχήστρα θα εμφανιστούν οι νεαροί σολίστ στο βιολί Μαρία Πέτρου και Ορέστης Παπατρύφωνος, μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με απεικονίσεις της αέναης διαμάχης μεταξύ καλού και κακού, όπως στη «Νύχτα στο Φαλακρό Βουνό» του Mussorgsky, ή τη δαιμόνια μουσική του Paganini που «ζωντανεύει» μια ομάδα μαγισσών, ή τη «Φανταστική Συμφωνία» του Berlioz, της οποίας η γεμάτη έξαρση 5η κίνηση, «Όνειρο του Σαββάτου των Μαγισσών», απεικονίζει τον εφιάλτη του πρωταγωνιστή. Μαγικές μουσικές εικόνες από την αρχή μέχρι το τέλος, στην τελευταία συναυλία της σεζόν.
>> Δευτέρα 2 Ιουλίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. www.cyso.org.cy & 22 463144.
>> Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, Αμφιθέατρο Τάλας, Πάφος, 21:00.
>> Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, 21:00.

15th Sound & Music Computing Conference
Συναυλίες ακουσματικών έργων και εγκαταστάσεις, μουσικές συνθέσεις και εφαρμογές σε ψηφιακές τεχνολογίες συνθέτουν το πρόγραμμα του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου Πληροφορικής στη Μουσική και τον Ήχο (SMC 2018) που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Συμμετέχουν οι Anna D'Errico (Ιταλία), ARTéfacts Ensemble (Ελλάδα) και Chronos Ensemble (Κύπρος) που θα εκτελέσουν έργα των προσκεκλημένων συνθετών. Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://smc2018.cut.ac.cy/ Εισιτήρια: € 10.
>> Τετάρτη 4 & Παρασκευή 6 Ιουλίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσλός, 17.30.

Ηλίας Καμπακάκης
Ο Ηλίας Καμπακάκης μετά την τελευταία Sold out εμφάνιση στην Λάρνακα έρχεται ξανά με ένα summer πάρτυ γεμάτο με δικές του επιτυχίες και όχι μόνο! Δύο απολαυστικές βραδιές με τα τραγούδια που αγαπήσαμε σε δύο άκρως καλοκαιρινούς προορισμούς του νησιού. Στα δικά του live δεν υποτίθεται... Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο!
>> Παρασκευή 6 Ιουλίου, Iguana Makenzy, Παραλία Μακένζι, Λάρνακα, 22.00.
>> Σάββατο 7 Ιουλίου, Kaliva on the beach, Αγία Νάπα, 18.00.

Νίκος Μακρόπουλος
Ο Νίκος Μακρόπουλος για μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση στο Summer Club Paphos την Παρασκευή 6 Ιουλίου.
>> Παρασκευή 6 Ιουλίου, Summer Club Paphos, 23.30. Για κρατήσεις και πληροφορίες στο 99337975 & 99250067. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

 

Tags go out, διασκεδαση, μουσικη, συναυλια, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0390 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3551 s // Total time: 3.3940 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X