Ποιος αποχωρεί απόψε από το "Survivor 2"; [βίντεο]


Ποιος αποχωρεί απόψε από το "Survivor 2"; [βίντεο]

Φτάσαμε στην τελική ευθεία…

Στο χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, η Κατερίνα Δαλάκα έμεινε εκτός αγώνα και η Βιργινία Δικαιούλια κατάφερε σχετικά εύκολα να βγάλει εκτός τη Μελίνα Μεταξά και να κερδίσει την πρώτη ασυλία. Στην άλλη πλευρά, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε απέναντι από τον Ηλία Γκότση, τον Νικόλα Αγόρου και τον Πάνο Θεοδώρου. Ο Ηλίας και ο Νικόλας βγήκαν εκτός από νωρίς. Ο Χάρης και ο Πάνος έδωσαν μάχη μέχρι τελικής πτώσης για την ασυλία και τελικά, μετά από γύρους με πολλή ένταση, νικητής αναδείχθηκε ο πρώην παίκτης των Διασήμων!

Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο  Συμβούλιο και  όπως αναμενόταν λόγω αριθμητικής υπεροχής αλλά και ομαδικής αλληλεγγύης,  οι τρεις Μαχητές ήταν οι τρεις υποψήφιοι. Ο Νικόλας βγήκε από την κάλπη, ο Χάρης πρότεινε τον Ηλία και η Βιργινία τον Πάνο.

Ο Νικόλας Αγόρου, ο Ηλίας Γκότσης και ο Πάνος Θεοδώρου είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση και ένας από αυτούς θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι Διάσημοι μιλούν περί στρατηγικής της αντίπαλης ομάδας και η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει τη δική της…"Εγώ στρατηγική είναι ότι δεν παίρνω τις ασυλίες. Για ποιο λόγο να μην παίξω στις ασυλίες; Για να την πάρει ή η Βιργινία ή η Μελίνα. Έχω το θάρρος να το πω όμως".

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Tags σακης τανιμανίδης, survivor 2, αποχωρηση, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9266 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3775 s // Total time: 3.3040 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X