H Chanel επαναφέρει το γυμνό στυλ!


H Chanel επαναφέρει το γυμνό στυλ!

Η Les Beiges προσαρμόζεται τώρα σε όλους τους τόνους του δέρματος

Το 2018, η Les Beiges επαναφέρει το γυμνό στυλ που παίζει με τους δικούς του κανόνες. Το δέρμα γίνεται καθαρό αποκαλύπτοντας την υφή του, με φυσικά χρώματα δίνει μια κόκκινη απόχρωση στα ζυγωματικά και τα χείλη για να φανεί η φανεί η φυσική του λάμψη, ενώ τα μάτια είναι χρωματισμένα ελαφρώς με μια αίσθηση αύρας. Και επειδή δεν υπάρχει ένα είδος "γυμνού" (nude), αλλά πολλά, η Les Beiges προσαρμόζεται τώρα σε όλους τους τόνους του δέρματος με μια ευρεία παλέτα αποχρώσεων και με μια γενική προσέγγιση (δέρμα, μάτια, χείλη) που ενισχύει τη φυσική ομορφιά όλων των γυναικών.

LES BEIGES SHEER HEALTY GLOW TINTED MOISTURIZER SPF 30/PA ++

Με τη μικρή, πρακτική συσκευασία και την ελαφριά κάλυψη, το LES BEIGES SHEER HEALTHY GLOW TINTED MOISTURIZER είναι η ιδανική συντροφιά για όλες τις γυναίκες. Φορά στην επιδερμίδα ένα διακριτικό χρωματισμένο πέπλο.

ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΕΠΛΟ

Ένα λεπτότατο ομοιόμορφο υγρό, το LES BEIGES SHEER HEALTHY GLOW TINTED MOISTURIZER ενισχύει φυσικά το δέρμα με μια λαμπερή λάμψη. Η τέλεια και μεταξένια του υφή λιώνει αμέσως επάνω στο δέρμα δίνοντας του ένα ανεπαίσθητα φυσικό,σατέν φινίρισμα. Ένα διακοσμητικό φίλτρο που δρα σαν καλλιτέχνης δίνοντας ένα στιγμιαίο ρετούς, ενυδατώνει και ενισχύει την υφή του δέρματος μόλις εφαρμοστεί.

ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Φτιαγμένο με ένα booster υγιούς λάμψης, το οποίο διαθέτει μια μεταλλική χρωστική ουσία που αλληλεπιδρά με το κόκκινο φως, το LES BEIGES SHEER HEALTHY GLOW TINTED MOISTURIZER ομορφύνει το δέρμα με ένα λεπτό ρόδινο φωτοστέφανο με μια φρέσκια και λαμπερή υγιή λάμψη. Σε συνδυασμό με μια σκόνη μαλακής εστίασης, εξασφαλίζει τη βέλτιστη αντανάκλαση του φυσικού φωτός για μια τέλεια λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα. Μαζί, ομαλοποιούν την επιφάνεια του δέρματος και αποκαλύπτουν την αρχική του ακτινοβολία.

Το LES BEIGES SHEER HEALTHY GLOW TINTED MOISTURIZER περιέχει επίσης ένα εκχύλισμα kalanchoe, το οποίο συνδυάζεται με αντηλιακό SPF 30 / PA ++ για πλήρη προστασία του δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών δημιουργεί υψηλή προστασία επιτρέποντας παράλληλα στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα. Το εκχύλισμα της αντιοξειδωτικής kalanchoe αναπαράγει την ακτινοβολία μιας ημέρας στην ύπαιθρο. Την ίδια στιγμή, ένα παράγωγο υαλουρονικού οξέος παρέχει ενυδάτωση για μια υπέροχη αίσθηση άνεσης που διαρκεί όλη την ημέρα.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ανεξάρτητα από την εποχή ή τον τόπο, το LES BEIGES SHEER HEALTHY GLOW TINTED MOISTURIZER γλιστρά εύκολα μέσα σε μια γυναικεία τσάντα. Εφαρμόζεται με ευκολία, γλιστρώντας ομαλά κάτω από τα άκρα των δακτύλων, είναι ο απαραίτητος σύμμαχος για υγιή λάμψη.

LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS MULTI-COLOUR POWDER

Η LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS MULTI-COLOR POWDER, ένα αποκλειστικό προϊόν limited edition, διαθέτει διαβαθμίσεις χρωμάτων που προσφέρουν άμεση λάμψη.

ΛΑΜΨΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ

Η πολύχρωμη πούδρα LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS, είναι ένας συνδυασμός πολλών χρωμάτων που φωτίζει τον τόνο του δέρματος, ενισχύει τα μάγουλα δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας φωτεινής και φυσικής υγιούς λάμψης που παράγεται από μια μέρα στην ύπαιθρο. Η σειρά των χρωμάτων περιέχει μπεζ τόνους διαφορετικών εντάσεων, με ελαφρώς ροζ ή πορτοκαλί αποχρώσεις με πιο ζωντανές παραλλαγές για τα μάγουλα. Η ιδιαίτερα άνετη φόρμουλα εμπλουτίζεται με βούτυρo shea και κερί μέλισσας.

ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ

Δυνατό και παιχνιδιάρικο, η εφαρμογή της πολύχρωμης πούδρας LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση και κάθε επιθυμία. Η πούδρα παρουσιάζει αρμονία πολλών αποχρώσεων. Εφαρμόστε την πούδρα σε μέρη του προσώπου που τα χτυπά ο ήλιος για ένα διακριτικό αποτέλεσμα ή σε ολόκληρο το πρόσωπο για μια λαμπερή επιδερμίδα. Η πολύχρωμη πούδρα LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS βγαίνει σε τρεις αποχρώσεις: Light Medium Deep.

LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER COLOUR STICK

Υποστηριζόμενη από την επιτυχία του LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER COLOR STICK, η CHANEL επεκτείνει την παλέτα χρωμάτων για τα μάγουλα με νέα απόχρωση: N°25.
Φρέσκα και βελούδινα, αναδεικνύει και σμιλεύει τα ζυγωματικά με μια πινελιά χρώματος για μια φυσική υγιή λάμψη. Η εφαρμογή είναι απλή, γλιστράει άνετα με τα δάχτυλα χωρίς να χρειάζεται πινέλο. Απλά περάστε το στικ πάνω από τα μάγουλα σας, και στη συνέχεια αναμίξτε την ελαφριά και μαλακή υφή που αφήνει με τα δάκτυλα σας. Είναι αλάνθαστο. τα λάθη είναι αδύνατα. Η κρεμώδης υφή γλιστρά απαλά πάνω στο δέρμα, που λιώνει και αναμειγνύεται εύκολα δίνοντας ένα φρέσκο, ακτινοβόλο και καθαρό αποτέλεσμα.

ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ

Με τη βάση της το κερί της μέλισσας, το LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER COLOR STICK προσφέρει την αίσθηση ενός δεύτερου δέρματος, αλλά και απόλυτη άνεση. Η φόρμουλα αφήνει πίσω της μια λεπτή δόση μικροπέρλων ώστε να φωτίσει τη φυσική ακτινοβολία της επιδερμίδας με καθαρό φινίρισμα. Σε ένα on-the-go πακέτο, το LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER COLOR STICK έρχεται τώρα σε μια νέα ροζ σκιά: Ν ° 25.

LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE

Η υγιής λάμψη δεν εξαρτάται μόνο από την επιδερμίδα, αλλά εξασφαλίζεται μέσα από λαμπερά μάτια. Για αυτό τον λόγο η CHANEL δημιούργησε δύο νέες παλέτες ματιών LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE.

ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Για να φωτίσει και να εντείνει τα μάτια, η CHANEL επέλεξε προσεκτικά δύο νέες αρμονίες, που αποτελούνται από πέντε σκιές ματιών, φωτεινές και σκούρες, ματ και σατέν. Η φωτεινή σκιά φωτίζει τα μάτια. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το βλέφαρο, είτε μόνη της είτε ως βάση κάτω από άλλο χρώμα, για ένα λαμπερό φυσικό αποτέλεσμα μακιγιάζ. Μπορεί να αναμειχθεί με πιο σκούρες αποχρώσεις στη βάση των βλεφαρίδων για πιο έντονα μάτια. Από μόνες τους, οι πιο σκούρες αποχρώσεις σκιαγραφούν το περίγραμμα των ματιών για να ανοίξουν διακριτικά τα μάτια.

ΜΙΑ ΑΠΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΥΦΗ

Λείες και κρεμώδης, οι σκιές ματιών γλιστρούν εύκολα πάνω στο δέρμα. Μπορούν να εφαρμοστούν με το απλικατέρ, αλλά και να επεξεργαστούν είτε με ένα πινέλο ή τα δάχτυλα. Οι σκιές μπορούν να συνδυαστούν κι όλες μαζί, όπως εσείς επιθυμείτε. Λόγω της φόρμουλας τους που αντανακλά το φως, το χρώμα παραμένει αληθινό, φωτεινό ακόμη και για όλη την ημέρα, χωρίς να μουτζουρώνεται. Μαλακές και άνετες, οι σκιές ενώνονται άψογα και συνδυάζονται εύκολα σε ατελείωτους συνδυασμούς χρωμάτων.

ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Κάθε μία από τις παλέτες περιέχει πέντε χρώματα που είναι εύκολο να φορεθούν για όλες τις περιπτώσεις, αποκαλύπτοντας ένα πλήθος μακιγιάζ για τα μάτια, από τα πιο φυσικά έως τα πιο έντονα. Φοριούνται μόνες τους ή συνδυασμένες, και είναι αλάνθαστες. Πολλαπλών χρήσεων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση, highlighter σημάδι ή σκιά ματιών. Είτε έντονα, διακριτικά ή φυσικά φωτισμένα, τα μάτια πάντα λάμπουν.

Η παλέτα ματιών LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE τώρα έρχεται σε τρεις αποχρώσεις για να ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος.

  • Light
  • Medium
  • Deep

LES HEALTHY GLOW LIP BALM

Τα χείλη μπορούν να λάμπουν και να ακτινοβολούν όσο μπορεί και η επιδερμίδα του προσώπου. Αυτό συμβαίνει γιατί η σειρά LES BEIGES προσφέρει ακόμη μια φορά το balm χειλιών.

ΜΙΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει άνεση και ελευθερία, το LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM προσφέρει ένα καθαρό αποτέλεσμα μακιγιάζ, προστατεύοντας τα χείλη καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σχηματίζοντας ένα μαλακό κουκούλι στην επιφάνεια των χειλιών, τα οποία είναι συχνά αποδυναμωμένα. Όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή, ενυδατώνει και αναζωογονεί το φυσικό χρώμα των χειλιών για ένα φωτεινό, φυσικό και καθαρό φινίρισμα.

ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑΣ

Με την κρεμώδη, που λιώνει αμέσως, υφή του, εμπλουτισμένη με βούτυρο moringa, το LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM θρέφει, προστατεύει και περιβάλλει τα χείλη με υπέροχη άνεση. Αποτελείται από μαλακτικά έλαια, τα οποία έχουν υψηλή ενυδατική δύναμη για τέλεια περιποιημένα χείλη που προστατεύονται καλύτερα κατά της ξηρότητας. Μετά την πρώτη εφαρμογή, είναι πιο ομαλά, μαλακότερα και πιο άνετα.

Το LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή μαζί με ένα κραγιόν Chanel.

  • Light
  • Medium
  • Deep

Tags CHANEL LES BEIGES, makeup, make-up, beauty, face, chanel, προσωπο, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5687 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2395 s // Total time: 2.8082 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X