Τόνυ Δημητρίου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σύντροφό του!


Τόνυ Δημητρίου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σύντροφό του!

Σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Ο Τόνυ Δημητρίου είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του νησιού μας, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΙΓΜΑ “Παντρεμένοι κι οι δυο”, η οποία φημολογείται πως θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, αναφέρθηκε στη σύντροφό του αλλά και στη σχέση που έχει με τα παιδιά του, μετά το χωρισμό από τη μαμά τους.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τον Τόνυ Δημητρίου σε παιδική ηλικία!

“Δεν συνηθίζω να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά θα πως ότι νιώθω πολύ τυχερός που έχω το συγκεκριμένο κορίτσι δίπλα μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, μιλώντας για τα παιδιά του ανέφερε: “Προσπαθώ να βλέπω τα παιδιά μου, όσο συχνότερα γίνεται με βάση τις υποχρεώσεις τους, αλλά και τις δικές μου. Θέλω να τα διασκεδάζω, να γελάμε και να κάνουμε πράγματα διαφορετικά από αυτά που κάνουν στην καθημερινότητά τους. Έχουμε λίγο χρόνο μαζί κάθε εβδομάδα και σε αυτόν το χρόνο θέλω να τους δίνω μαζεμένη την αγάπη και την προσοχή μου, αλλά και τη σημασία που τους αξίζει”.

Tags τονυ δημητριου, συντροφοσ, παιδια, παντρεμενοι κι οι δυο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9713 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4214 s // Total time: 2.3926 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X