“Survivor 2”: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε λίγο πριν το μεγάλο τελικό!


“Survivor 2”: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε λίγο πριν το μεγάλο τελικό!

Δείτε το trailer

Αντρική υπόθεση αποδείχτηκε τελικά το πρώτο συμβούλιο του φετινού Survivor 2 με τις ατομικές ασυλίες και την κοινή ψηφοφορία όλων των παικτών.

Μόλις 2 εβδομάδες και κάτι μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό που θα γίνει τελικά στις 13 Ιουλίου οι 8 που έχουν απομείνει στο παιχνίδι ψήφισαν για το ποιος θέλουν να αποχωρήσει και η "κάλπη" έβγαλε υποψήφιο τον Νικόλα Αγόρου.

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει περάσει ήδη στον τελικό λόγω της νίκης της στα ατομικά αγωνίσματα και εξαιρείται από την ψηφοφορία. Ψηφίζει η ίδια αλλά δεν μπορεί κανείς να την ψηφίσει πια. Όχι ότι θα είχε πρόβλημα, αφού, όπως σας έχουμε ξαναγράψει είναι αυτή που βρίσκεται στην πρώτη θέση της 48ωρης ψηφοφορίας και δεν θα έφευγε με τίποτα έτσι κι αλλιώς.

Η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης που κέρδισαν τις ατομικές ασυλίες πρότειναν τον Πάνο Θεοδώρου και τον Γιάννη Τσίλη, αντίστοιχα.

Έχουμε και λέμε. Όσο κι αν πολλοί θα το ήθελαν -γιατί έχει και ισχυρές αντιπάθειες, ο Νικόλας Αγόρου δεν έχει τίποτα να φοβάται από την ψηφοφορία αυτή -είναι σίγουρα ψηλότερα στην προτίμηση του κοινού- και μένει. Άρα η σημερινή αποχώρηση "παίζει" ανάμεσα στον Πάνο Θεοδώρου – ο οποίος λόγω του τραυματισμού του σε συμμετέχει πια σε κανένα αγώνισμα- και τον Γιάννη Τσίλη.

Λογικά θα περίμενε κανείς να φύγει ο Πάνος, λόγω μη συμμετοχής, αφού είναι άδικο για τους άλλους που παλεύουν για την παραμονή τους με λύσσα ενώ εκείνος απλά κάθεται και βλέπει, όμως η 48ωρη ψηφοφορία έγινε πριν από τον τραυματισμό του και τότε ήταν αγωνιστικά ενεργός και ιδιαιτέρως συμπαθής. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το gossiptvgr:

Tags σακης τανιμανίδης,survivor 2,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0981 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3543 s // Total time: 2.4523 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X