Ο οίκος Elie Saab παρουσιάζει το νέο του άρωμα


Ο οίκος Elie Saab παρουσιάζει το νέο του άρωμα

Το Girl of Now Shine είναι πιο φανταχτερό από ποτέ!

Εμπνευσμένο από τις εκπληκτικές δημιουργίες των συλλογών του Elie Saab, η νέα έκδοση του Girl of Now Shine δίνει έμφαση στο φωτεινό μαγνητισμό του, ενισχύει την εκθαμβωτική του θηλυκότητα και αποκαλύπτει το πλήρες μέγεθος της αύρας του.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Δημιουργημένο για άλλη μια φορά από το επιτυχημένο δίδυμο αρωματοποιών της IFF, Sophie Labbe και Dominique Ropion, το Girl of Now Shine σε ωθεί στα όρια του εθισμού. Ακριβώς όπως το πολύτιμο κέντημα αγκαλιάζει τα φορέματα του Elie Saab, μια λάμψη ανανά φωτίζει στιγμιαία το καβουρδισμένο φιστίκι.

Πλούσια λευκά λουλούδια - κυρίως γιασεμί - πλημμυρίζουν το υπέροχο άρωμα πορτοκαλιάς και αμύγδαλου που έχει το λουλούδι Ormond, με ένα χρυσό φως. Περιτυλιγμένα σε ένα πέπλο από βανίλια και ίριδα, οι ζωντανές νότες βάσης του patchouli γίνονται πιο αισθησιακές, σχεδόν ανεξέλεγκτες. Θα μπορούσε αυτό να είναι πιο ακαταμάχητο;

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Δουλεμένο με την ίδια ακρίβεια των τέλειων σιλουετών του Elie Saab, το πολύτιμο γυάλινο μπουκάλι του  Girl of Now Shine διατηρεί το λεπτό στρογγυλό σχήμα του πρωτότυπου μπουκαλιού. Το λουλούδι, που πρώτοχρησιμοποιήθηκε στις clutch τσάντες του οίκου, λάμπει γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού, και είναι κοσμημένο με λεπτό χρυσό. Το κουτί χρωματίζεται με παστέλ μπλε πινελιές και είναι διακοσμημένο με βελούδινα χρυσά λουλούδια.

Tags elie saab Girl of Now Shine, elie saab, beauty, αρωμα, perfume, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3189 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4071 s // Total time: 2.7260 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X