22 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Zένια μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της και συγκλονίζει [βίντεο]

shareit!

"Συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας μου δεν ζει όταν τον είδα στο ψυγείο νεκρό"

Ήταν μόλις επτά χρονών όταν ο αγαπημένος της πατέρας, Βλάσσης Μπονάτσος «έφυγε» από την ζωή.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, η κόρη του η οποία τον έβλεπε να ξεψυχά μπροστά στα μάτια της, Ζένια ανοίγει την καρδιά της στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πρωινό» και συγκλονίζει με όλα όσα αποκάλυψε…

Η Ζένια, η οποία είναι 21 ετών σήμερα, μιλά για τον πατέρα της Βλάσση: "Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά». Μου λείπει πολύ…"!

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλά πρώτη φορά για την εξάρτηση του Βλάσση Μπονάτσου από τις ουσίες

Και η Ζένια θυμάται τη μέρα που έφυγε ο πατέρας της παρόλο που ήταν επτά χρονών: "Θυμάμαι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή. Έγιναν όλα μπροστά μου. Τρεις το βράδυ για κάποιο λόγο είχα ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου έφτιαχνε χαμομήλι και σφύριζε… και για κάποιο λόγο εκεί που με πείραζε και μου τραγουδούσε, κάτι με πιάνει και φεύγω και πάω στο δωμάτιο της μαμάς μου και της λέω "μαμά ο μπαμπάς δεν είναι καλά, θα πεθάνει" και δεν είχε συμβεί κάτι… Αφού φέρνει το χαμομήλι και είμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και φωνάζει "Μάρθα, Μάρθα", δεν ανέπνεε, κουτούλαγε από τοίχο σε τοίχο, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου… Εγώ προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής, ότι μπορούσα ήμουν επτά χρονών, η μάνα μου πήρε να έρθει ασθενοφόρο… Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγειοοίδημα, το οποίο έχω κληρονομήσει…"!

Και πρόσθεσε: "Συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας μου δεν ζει όταν τον είδα στο ψυγείο νεκρό και τελευταία φορά τον είδα στην κηδεία"!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv.gr:

 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com