Nέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ Estée Lauder by Violette Poppy Sauvage


Nέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ Estée Lauder by Violette Poppy Sauvage

Aποχρώσεις από πέταλα λουλουδιών, για τα χείλη. Από το ηλιοβασίλεμα, για τα μάτια. Οmbré λάμψη για τα ζυγωματικά

Παρουσιάζουμε τη νέα συλλογή Estée Lauder by Violette Poppy Sauvage. Μια συλλογή μακιγιάζ από την Violette, Global Beauty Director της Estée Lauder, εμπνευσμένη από τη φυσική ομορφιά της Νότιας Γαλλίας. Κατακόκκινες παπαρούνες, λεβάντα, χρυσαφένιο σιτάρι… πινελιές καθαρού, έντονου χρώματος σε ένα nude καμβά… Η νέα συλλογή Poppy Sauvage αναδεικνύει την προσέγγιση της Violette στην ομορφιά, με δικές της πικάντικες πινελιές μαγείας και τέχνης.

ΣΥΛΛΟΓΗ POPPY SAUVAGE



ΧΕΙΛΗ

Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor σε Poppy Sauvage
Αξιοζήλευτο, υγρό, έντονο, τολμηρό χρώμα, με άνετη αίσθηση. Το εμβληματικό κόκκινο χρώμα της παπαρούνας με το ματ τελείωμα, αποτελεί πηγή έμπνευσης της Violette, για όλη τη συλλογή. Τα κόκκινα χείλη αποτελούν την πλέον χαρακτηριστική εμφάνιση της Violette. Το κόκκινο αντιπροσωπεύει το πάθος. Το κόκκινο είναι μια δήλωση. Η Violette υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η επιτομή του κλασικού κόκκινου, που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφη, δυναμική και τολμηρή.  Η συμβουλή της Violette: Με 1-2 εφαρμογές είστε έτοιμες! Voilà -
Τέλεια χείλη για ώρες.

Pure Color Envy Sculpting Lipstick σε Poésie & Vin Noir
Πλούσια. Χυμώδη. Ακαταμάχητα χείλη! Αποχρώσεις που είναι “must” για κάθε γυναίκα. Oι συγκεκριμένες αποχρώσεις εκφράζουν διαφορετικές πτυχές της θηλυκότητας – η ροζ nude απόχρωση εκφράζει την γλυκιά, αισθησιακή θηλυκότητα ενώ η βαθιά μπορντό απόχρωση, εκφράζει την πιο τολμηρή και σέξι πτυχή της. Και οι δύο αποχρώσεις έχουν εμπνευστεί από τα χρώματα της άνοιξης, που κυριαρχούν στην απαράμιλλης ομορφιάς, ρομαντική ύπαιθρο της Γαλλίας. Η συμβουλή της Violette: Εφαρμόστε και μετά απαλύνετε τις γραμμές με το πινέλο χειλιών για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Voilà -  Ρομαντικά χείλη για φίλημα.

ΜΑΤΙΑ

Deluxe Eye Crayon σε Terre d’Or
“Smoky” μακιγιάζ. Ελαφίσια μάτια. Συναρπαστικό βλέμμα. Το σαγηνευτικό μολύβι της Violette συνδυάζει σκιά και liner και μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές εμφανίσεις. Ένα κρεμώδες μεγάλο μολύβι που μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους. Αυτή η απαλή, μεταξένια σύνθεση εφαρμόζεται εύκολα στα βλέφαρα με αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.  Η συμβουλή τηςViolette: Voilà – French eyes.

Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette σε Les Nudes de Soleil Wet/Dry Formula
Λάμψη. Σμίλευση. Παιχνίδι. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις φωτίζουν. Οι μεσαίες αποχρώσεις σμιλεύουν. Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις σκιάζουν. Μία παλέτα με σκιές ματιών που μπορούν να σας κάνουν makeup artist και να εξελίξουν τη δημιουργικότητά σας. Ζωηρές αποχρώσεις με διαφορετικά επίπεδα λάμψης και συγκεντρωμένη απόδοση προσομοιάζουν την έντονη ομορφιά του χρυσαφένιου σιταριού κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Η ιδιαίτερη υφή της σκιάς «γλιστράει» επάνω στο βλέφαρο και ευνοεί το blending για  μια εκλεπτυσμένη, θηλυκή εμφάνιση που διαρκεί όλη μέρα. Η συμβουλή της Violette: Επιδιώξτε ένα αποτέλεσμα διακριτικό και smudgy – Αναμείξτε τις ανοιχτές αποχρώσεις με τις σκούρες για πιο ombré αποτέλεσμα. Voilà – παιχνιδιάρικο, ερωτικό και υπέροχο βλέμμα.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Soft Glow For Lips & Cheeks σε La Rosée
Προσθέστε μια πινελιά λάμψης στα σημεία του προσώπου σας που θέλετε να δώσετε ένταση και να προσδιορίσετε. Μικρές πινελιές με μεγάλο αποτέλεσμα. Το Soft Glow είναι το προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την τσάντα σας. Σχεδιασμένο για την ανεπιτήδευτα κομψή γυναίκα, δημιουργεί μια υγιή, δροσερή λάμψη όπου χρειάζεται μια  φωτεινή πινελιά. Η συμβουλή της Violette:  Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας. Μετά τοποθετήστε το προϊόν ταμποναριστά.  Voilà — Εκθαμβωτική Εμφάνιση!

Pure Color Envy Sculpting Blush Duo σε Soleil Doré / Camélia
Ηλιόλουστη, ανάλαφρη, δροσερή εμφάνιση. Εκπέμπει το καθάριο, γεμάτο ζεστασιά φως της Προβηγκίας με δύο αποχρώσεις ρουζ που μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά ή μαζί. Το Pure Color Envy Sculpting Blush Duo, σχεδιάστηκε για να δώσει έμφαση στα όμορφα χαρακτηριστικά με ένα διακριτικό nude και ένα φωτεινό ροδακινί ρουζ. Η συμβουλή της Violette: Εφαρμόστε την nude απόχρωση για το περίγραμμα του προσώπου και την ροζ απόχρωση στα μήλα των ζυγωματικών. Voilà - Η ιδανική ηλιόλουστη, obre εμφάνιση.

Tags Estée Lauder by Violette Poppy Sauvage, makeup, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3123 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3931 s // Total time: 2.7055 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X