"Η μόδα αντλεί έμπνευση από τις αξίες του Ερυθρού Σταυρού"


"Η μόδα αντλεί έμπνευση από τις αξίες του Ερυθρού Σταυρού"

Διαβάστε αναλυτικά

Το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (ΚΕΣ) συμπληρώνει φέτος 45 χρόνια ενεργούς δράσης και επέλεξε να γιορτάσει τη σημαντική αυτή επέτειο, προβάλλοντας τις αξίες του Ερυθρού Σταυρού μέσα από τις δημιουργίες 7 αγαπημένων σχεδιαστών μόδας από όλη την Κύπρο.  

Το Τμήμα Νέων του ΚΕΣ συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές μόδας Άννα Φακά –Anice(1), Ελίνα Λεβέντη(2), Λουκία Κυριάκου(3), Τρύφωνα Μοδέστου(4), Σάντη Αντωνίου(5), Τότα Πατσαλίδου(6) και Άντρη Ψάλτη(7), οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τις 7 Θεμελιώδης Αρχές του Ερυθρού Σταυρού, τον Ανθρωπισμό, την Αμεροληψία, την Ουδετερότητα, την Ανεξαρτησία, τον Εθελοντισμό, την Ενότητα και την Παγκοσμιότητα και σχεδίασαν αφιλοκερδώς 7 συλλεκτικά μπλουζάκια, αποκλειστικά για να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή. Τα μπλουζάκια πωλούνται στην τιμή των €15 το ένα και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του προγράμματος «Πρόγευμα του Μαθητή», που εφαρμόζει το Τμήμα Νέων του ΚΕΣ, προσφέροντας καθημερινά πρόγευμα σε μαθητές Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης. 

Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Πρόεδρος του ΚΕΣ, κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε θερμά τους δημιουργούς επισημαίνοντας ότι "εκπροσωπώντας επάξια τις αξίες του Οργανισμού μας, οι σχεδιαστές μόδας ανταποκρίθηκαν ένθερμα στο κάλεσμά μας για βοήθεια, βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του στην κοινή αυτή προσπάθεια με μήνυμα να μην μείνει κανένας μαθητής χωρίς πρόγευμα". 

Το κοινό από σήμερα θα μπορεί να προμηθευτεί το συλλεκτικό μπλουζάκι της επιλογής του από τα Κεντρικά Γραφεία του Κυπριακού Ερυθρού, από τα καταστήματα Bojo Exclusive και Classy & Fabulous  καθώς και από τις μπουτίκ των επτά σχεδιαστών.

 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5197 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2282 s // Total time: 2.7479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X