15 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τη σχέση της με το Γιάννη Τσιμιτσέλη: “Είμαι εννιά χρόνια στο χώρο και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο”

shareit!

Η εξομολόγηση της ηθοποιού!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η όμορφη ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People”, μίλησε για την προσωπική της ζωή, λέγοντας: “Έχει τύχει να στενοχωρηθώ από πράγματα που έχω διαβάσει, ακόμα και σε συνεντεύξεις που έχω δώσει και αποδόθηκαν με διαφορετικό τρόπο. Με διακρίνει μια υπερευαισθησία. Ίσως δεν θα έπρεπε να τα παίρνω όλα τις μετρητοίς. Πολλές φορές ο συνεντευξιαζόμενος μπορεί να μη θέλει να αναφερθεί σε κάποιο προσωπικό θέμα και ο δημοσιογράφος να επιμένει. Πριν από τρεις μήνες πίστευα πως ορισμένα προσωπικά μου δεδομένα θα μπορούσα να τα προστατέψω από τα ΜΜΕ. Σήμερα σου λέω με σιγουριά πως αν σε βάλουν στο μάτι, δεν μπορείς να διαφυλάξεις τίποτα”.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο κι όμως συνέβη! Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Γερονικολού φόρεσαν το ίδιο φόρεμα! [εικόνα]

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, είπε: “Θέλω να έχω την πρωτοβουλία να αποφασίσω εγώ πότε θα μιλήσω δημόσια και τι θα πω. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ούτε να κοροϊδέψω κανέναν. Δεν μπορεί, όμως, να αποφασίζουν άλλοι για μένα και τη δική μου ζωή. Ένιωσα πως πλέον δεν ανήκε σε μένα η πρωτοβουλία για κάτι που με αφορά, αλλά σε άλλους. Είμαι εννιά χρόνια στο χώρο και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν έκλαψα, αλλά αισθάνθηκα πως έχασα τον έλεγχο των πληροφοριών, κάποιες εκ των οποίων ήταν λανθασμένες και στο περίπου. Προς το παρόν, δεν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω”.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com