Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πραγματοποίησε καμία φωτογράφηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!


Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πραγματοποίησε καμία φωτογράφηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά

Η Δούκισσα Νομικού, πριν από περίπου 11 εβδομάδες υποδέχθηκε στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της, με το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, το μικρό Σάββα.

Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People” αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τα media κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποιον τρόπο έμαθε για την εγκυμοσύνη της και πως το ανακοίνωσε στο σύζυγό της!

“Είχα μία μαγική, υπέροχη εγκυμοσύνη. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να βιώσουν αυτή τη μαγεία. Μέχρι και το Δεκέμβριο, που ήμουν έξι μηνών, δούλευα φουλ γιατί δεν είχα ταλαιπωρηθεί καθόλου. Μετά αποφάσισα να αφοσιωθώ στο παιδάκι μας που θα ερχόταν σε λίγους μήνες. Ήμουν πολύ ήρεμη και ομολογώ πως δεν ήθελα να ακούω ιστορίες από τις φίλες μου που είχαν δύσκολη εγκυμοσύνη, δύσκολο τοκετό, δεν ήθελα να επηρεάζομαι από τρίτους. Δεν διάβαζα βιβλία για εγκύους ούτε σχετικά άρθρα στο Ίντερνετ, δεν ήμουν αγχωμένη. Διάβασα μόνο ένα βιβλίο που εξηγούσε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο μωράκι όσο μεγαλώνει στην κοιλιά. Δεν ήθελα να κάνω αρνητικές σκέψεις για το τι μπορεί να πάει στραβά”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Η Δούκισσα Νομικού κάνει αποκαλύψεις για το σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της που δεν περιμέναμε!

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση. Ένιωσα ότι το θέλω όλο για εμένα και δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν, παρά μόνο με την οικογένειά μου. Δεν ήθελα να βλέπω αυτή την περίοδο της ζωής μου κρεμασμένη στα περίπτερα.Ήθελα να τη χορτάσω και τελικά πέρασε τόσο γρήγορα, γέννησα και δεν τη χόρτασα. Βέβαια τώρα έρχονται άλλες καλύτερες στιγμές. Έχω γίνει μία χαζομαμά! Είμαι η πιο γραφική χαζομαμά που υπάρχει!”

Tags δουκισσα νομικου, γιος, σαββας, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4061 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3527 s // Total time: 2.7588 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X