Σάρωσε η “Γαλάτεια” και φέτος!


Σάρωσε η “Γαλάτεια” και φέτος!

Πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν – Η ανανέωση του cast

Συνεχίζει ακάθεκτη για τρίτη σεζόν η πιο πετυχημένη σειρά της κυπριακής τηλεόρασης. H μεγάλη επιστροφή της Ηλέκτρας Φωτιάδου.

Η εξαιρετικά πετυχημένη σειρά ΓΑΛΑΤΕΙΑ που κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών συνεχίζει για τρίτη σεζόν στο ΣΙΓΜΑ. Κατακτώντας την κορυφή με μέσο όρο 22,6% στο σύνολο του πληθυσμού.

Και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική με την προσθήκη τριών νέων πρωταγωνιστριών να πλαισιώνουν το βασικό καστ της σειράς.

Η μεγάλη επιστροφή της Ηλέκτρας Φωτιάδου στην τηλεόραση με έναν καταλυτικό ρόλο στη σειρά. Ακόμα, θα δούμε την ιδιαίτερα αγαπητή Μαριάννα Καυκαρίδου αλλά και τη Κρίστη Παπαδοπούλου σε ρόλους θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

Φυσικά, παραμένουν στο καστ όλοι όσοι αποτελούν τον πρωταγωνιστικό πυλώνα της σειράς εποχής που έγραψε ιστορία. Κρίστοφερ Γκρέκο, Γιώργος Αναγιωτός, Κώστας Δημητρίου, Βαρβάρα Χριστοφή, Χρήστος Τουμάζου και όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές θα μας συντροφεύσουν και την τρίτη σεζόν με ακόμα περισσότερη αγωνία, δραματικές εξελίξεις και φυσικά ανατροπές που κόβουν την ανάσα!

Tags γαλατεια, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip, Κρίστη Παπαδοπούλου, μαριαννα καυκαριδου, ηλέκτρα φωτιάδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9689 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2456 s // Total time: 3.2145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X