Το Ράδιο Πρώτο παρουσιάζει τον Κωστή Μαραβέγια


Το Ράδιο Πρώτο παρουσιάζει τον Κωστή Μαραβέγια

Δύο μοναδικές παραστάσεις

"Δεν ζητάω πολλά", μία "Λόλα", ένας "Φάρος" μα… "Πού να βρω μια να σου μοιάζει" επειδή είναι "Ένα Λιμάνι η καρδιά σου", όλα αυτά είναι οι ιστορίες μας ντυμένες με τις μουσικές του Κωστή Μαραβέγια.

Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, οπού μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ρυθμό του, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια στο πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα, και ανάμεσα, στα τραγούδια.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό και την Παρασκευή, 29 Ιουνίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, θα ζήσουμε δύο μαγευτικές βραδιές με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη και τη χαρά! Σύμμαχός του σε αυτή τη μουσική συνωμοσία το Ράδιο Πρώτο.

Ελάτε λοιπόν να αφεθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Προπώληση Εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy  & σε όλα τα καταστήματα ACS Courier

Πληροφορίες: 7777 7040
Χορηγός επικοινωνίας: περιοδικό ΟΚ!

Tags κωστης μαραβεγιας, go out, διασκεδαση, μουσικη, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9108 s (291 Queries.) // Parse time: 0.2794 s // Total time: 3.1901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X