Παιδί και προστασία από τον ήλιο!


Παιδί και προστασία από τον ήλιο!

Οι ηλιόλουστες ημέρες ξεκινάνε με Vichy Ideal Soleil!

Κάθε παιδί ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα κυκλοφορεί με το μαγιό από το πρωί ως το βράδυ, θα φτιάχνει κάστρα στην άμμο, θα μαζεύει κοχύλια, θα κάνει βουτιές και θα ξαπλώνει ατελείωτες ώρες εκεί που σκάει το κύμα, μαζί με τα παιδιά της διπλανής ομπρέλας!

Λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους προκειμένου να προστατευτεί και να διατηρηθεί η νεότητα της επιδερμίδας των παιδιών, τα Εργαστήρια Vichy τελειοποιούν τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Ideal Soleil. Η  σειρά Ideal Soleil για παιδιά προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, για να διασφαλίσει την υγεία του ευαίσθητου παιδικού δέρματος, με μοναδικές απαλές υφές, ώστε να γίνει ο  ιδανικός σύντροφος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, και των αμέτρητων παιχνιδιών στην παραλία.    

Ideal Soleil για παιδιά!    

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: 
Το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων του Ideal Soleil για τις UVB & βραχείες/μακρές UVA συμπληρώνεται από πολύ υψηλή αντοχή στο νερό.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Σύνθεση ανθεκτική στο νερό (για μέχρι και 6 βουτιές των 20 λεπτών)

ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Η απίστευτα απαλή του σύνθεση δεν περιέχει paraben, οκτοκρυλένιο, είναι υποαλλεργική και δοκιμασμένη υπό παιδιατρικό έλεγχο, για να προστατεύει την απαλή και ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Ideal Soleil Γαλάκτωμα SPF 50

OIKONOMIKH ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Η υψηλή προστασία για τους μικρούς μας φίλους σε οικονομική συσκευασία 300 ml

AΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΥΦΗ: Με πιο πλούσια υφή, το γαλάκτωμα θα αγαπηθεί από όσους αναζητούν μια υφή πλούσια σε.. οικονομική συσκευασία για την υψηλή προστασία των παιδιών!

 

Tags vichy ideal soleil, sun care, beauty, Ομορφια, αντηλιακο, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5772 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3608 s // Total time: 2.9380 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X