Κάνεις δίαιτα; Δες τι πρέπει να αποφεύγεις!


Κάνεις δίαιτα; Δες τι πρέπει να αποφεύγεις!

Διάβασε αναλυτικά τις τροφές

Τα fast foods και τα γλυκά δεν αποκλειστικά αυτά που πρέπει να αποφεύγεις όταν κάνεις δίαιτα. Υπάρχουν ακόμα κάποια τα οποία δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο διαιτολόγιό σου αν θέλεις να διατηρήσεις το σωστό βάρος αλλά και την υγεία σου.

Δείτε πιο κάτω τι πρέπει επίσης να αποφεύγετε όπως παρουσιάζονται στο faysbookgr:

1. Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες
Η ζάχαρη σε μικρή ποσότητα δεν είναι καταστροφική. Η συχνή κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών προκαλούν σταδιακή αλλοίωση της γεύσης, με αποτέλεσμα να σε κάνουν να αναζητάς περισσότερο γλυκό και πρόχειρα σνακς. Επιπλέον οι άνθρωποι που περιορίζουν τη χρήση γλυκαντικών ουσιών, έχουν περισσότερη ενέργεια.

2. Spreads για το ψωμί και διάφορες σάλτσες
Τις περισσότερες φορές έχουν πιο πολλές θερμίδες από το βούτυρο, η το λάδι. Το μυστικό είναι η κατανάλωσή τους να γίνεται με μέτρο.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει τα tips της για να κρύψει τα κιλά της εγκυμοσύνης! [βίντεο]

3. Πρωτεΐνη σόγιας
Η σόγια δεν είναι κακή, αλλά η απομονωμένη πρωτεΐνη μοιάζει ελαφρώς με τα οιστρογόνα, τα οποία έρευνες έχουν δείξει ότι πιθανόν να αυξάνουν το κίνδυνο για καρκίνο και στειρότητα στις γυναίκες. Αν θέλεις να αποφύγεις το κρέας επέλεξε μπιφτέκια από ρεβίθια ή φασόλια και προτίμησε μπάρες πρωτεΐνης που βασίζονται σε ξηρούς καρπούς και σπόρους.

4. Προϊόντα διαίτης
Δυστυχώς η επισήμανση ”διαιτητικό” ή ”χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά” δεν σημαίνει πάντοτε και χαμηλό σε θερμίδες. Πολλά τρόφιμα που χαρακτηρίζονται ως διαίτης ενδέχεται να περιέχουν ζάχαρη ή αλάτι και άλλα ανθυγιεινά υλικά προκειμένου να αποκτήσουν γεύση. Ακόμα χειρότερα αρκετοί τρώνε διπλή μερίδα από αυτά επειδή νομίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον το προϊόν είναι διαίτης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα με ένα πράσινο "ποτήρι"!

5. Κατεψυγμένα γεύματα
Είναι μια πολύ βολική λύση αλλά δυστυχώς αυτά του τύπου τα γεύματα είναι επεξεργασμένα σε μεγάλο βαθμό και γεμάτα με λίπος και αλάτι. Προτίμησε όταν μαγειρεύεις να φτιάχνεις μεγαλύτερες ποσότητες και να καταψύχεις το δικό σου σπιτικό φαγητό.

Tags Δίαιτα, Διατροφή, υγεια, diet, health


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4907 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3784 s // Total time: 2.8691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X