10 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018

3 είδη πρωινών γευμάτων που θα σε βοηθήσουν να σκέφτεσαι καλύτερα!

shareit!

Δείτε τις τροφές αναλυτικά

Το πρωινό όπως είναι γνωστό είναι το σημαντικότερο γεύμα της μέρας. Είναι πολύ σημαντικό το πρωινό μας να είναι πλήρες όσον αφορά θρεπτικά συστατικά.

Πιο κάτω συγκεντρώσαμε τρία είδη πρωινών, δεν έχουν μόνο την ιδιότητα να σου δίνουν την ενέργεια και τις ουσίες που χρειάζεσαι, αλλά παράλληλα διατηρούν τα κύτταρα του εγκεφάλου υγιή και αυξάνουν την εγκεφαλική διαύγεια.

1. Γιαούρτι με αμύγδαλα και βατόμουρα
Πρόσθεσε στο πλήρες γιαούρτι αμύγδαλα, τα οποία είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και έχουν την ιδιότητα να προστατεύουν το μυαλό και βατόμουρα, τα οποία είναι από τα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά φρούτα. Οι πρωτεΐνες από το γιαούρτι σε συνδυασμό με τις φυτικές ίνες, μπορούν να απορροφούνται πολύ εύκολα από τον οργανισμό και χαρίζουν καλύτερη συγκέντρωση για το υπόλοιπο της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα με ένα πράσινο "ποτήρι"!

2. Δημητριακά με φρούτα εποχής και γάλα
Πρόσθεσε σε ένα μεγάλο μπολ με γάλα, δημητριακά, κολοκυθόσπορους και κομμάτια από φρούτα εποχής, τα οποία είναι πολύ καλή πηγή βιταμινών, καλών λιπαρών, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών συστατικών.

3. Σολωμός με μαύρο ψωμί
Ο σολομός θεωρείται η καλύτερη πηγή ωμέγα-3 λιπαρών. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι βοηθά τα κύτταρα του εγκεφάλου να επικοινωνούν καλύτερα. Μπορείς να προσθέσεις cottage cheese χαμηλό σε λιπαρά.
 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com