Shine look από την Bobbi Brown


Shine look από την Bobbi Brown

Δείτε το βίντεο και ακολουθήστε βήμα βήμα τον make up artist, Στέλιο Μιχαήλ

Επισκεφθήκαμε το Beauty Line στην οδό Στασικράτους όπου εκεί μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά τα προϊόντα Bobbi Browm τον make up artist, Στέλιο Μιχαήλ ο οποίος μας παρουσίασε βήμα βήμα πώς να επιτύχουμε ένα shine look. Ακολουθήστε τις συμβουλές του και υιοθετήστε το μακιγιάζ που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι του 2018.

Με το καλοκαίρι να μπαίνει σιγά σιγά για τα καλά, τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και τα ρούχα να γίνονται πιο ανάλαφρα, το μακιγιάζ γίνεται πιο απλό και φυσικά πιο φωτεινό!

Ποια δεν θα ήθελε να δείχνει λαμπερή και φρέσκια; Το θέμα είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα και να τα εφαρμόσετε με το σωστό τρόπο για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως στην επιλογή της βάσης (foundation) έτσι και για να βρείτε το σωστό highlighter, βασικότερο στοιχείο είναι ο τόνος του δέρματος.

Καταρχάς, δεν παραλείπουμε να προετοιμάσουμε το δέρμα καθαρίζοντας το πρόσωπο με μια τονωτική λοσιόν, η αίσθηση καθαριότητας που αφήνει το Tonic Water της Bobbi Brown χωρίς αλκοόλ και με εκχύλισμα αγγούρι είναι μοναδική ενώ στην συνέχεια χρειαζόμαστε ενυδάτωση.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ του Moisturizer Tint ή της BB Cream από τη Βobbi Brown που εκτός από την υγρασία ταυτόχρονα θα ομαλοποιήσει τον τόνο του δέρματος για ένα ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα.

 

Παρόλο που και τα δύο προϊόντα φέρουν δείχτη προστασίας καλύτερα να χρησιμοποιήσετε και την Protective Face Base SPF 50. Θα λατρέψετε την non oily φόρμουλα και second skin texture τεχνολογία των προϊόντων αυτών.

Καθαρά θέμα επιλογής είναι η εφαρμογή μιας λεπτής πούδρας με ένα φαρδύ (fluffy) πινέλο για να φιξάρουμε το προϊόν βάσης.  Συστήνω την Illuminating Compact Powder στο χρώμα που ταιριάζει στην κάθε μία καθώς μπορεί να επιλέξει μεταξύ πέντε  διαφορετικών αποχρώσεων που υπάρχει στη συλλογή.

«Ζεσταίνουμε» το πρόσωπο και δίνουμε μια διαφορετική όψη παίρνοντας το Bronzing Powder κάτω από τα ζυγωματικά, γύρο-γύρο στις φύτρες των μαλλιών και λίγο κάτω από τη σιαγόνα για να δώσουμε την αίσθηση του sunkissed look. Προσοχή στις υπερβολές, πάντα τινάζουμε ελαφρά το πινέλο να φύγει από πάνω τυχών έξτρα προϊόν και εφαρμόζουμε με μαλακές κοφτές κινήσεις στα σημεία.

Δίνουμε λάμψη χρησιμοποιώντας το Highlighting Shimmer Brick της Βobbi Brown, ένα iconic προϊόν που εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων από τη μέρα κυκλοφορίας του.

Για τις πιο ανοιχτόχρωμες-χλωμές επιδερμίδες, επιλέγουμε πάντα σαμπανιζέ ή περλέ/ελαφρώς ροζ αποχρώσεις που θα δέσουν καλύτερα και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Με το πινέλο μας απλώνουμε με μαλακές πάλι κινήσεις, φροντίζοντας να «σβήνουμε» το προϊόν πάνω στα ζυγωματικά, ούτως ώστε να δένει με το ρουζ που θα βάλουμε στη συνέχεια.

Στις πιο σταρένιες επιδερμίδες βασιλεύουν και κολακεύουν ιδιαίτερα το πρόσωπο, οι χρυσαφένιες αποχρώσεις, ροδακινί και γενικά πιο ζεστά χρώματα. Αν προσπαθήσουμε με κάποια ροζέ απόχρωση, περλέ ή πιο ψυχρά χρώματα, θα δούμε ότι αυτόματα το αποτέλεσμα είναι μουντό και ίσως γκρι και εντελώς ξένο, καθώς δεν θα δένει με τον χρωματικό τόνο του δέρματος.

Στις πιο σκούρες επιδερμίδες λοιπόν, χρησιμοποιούμε πιο βαθύ μπρονζέ ή ακόμα και κοκκινοπές (θερμές) αποχρώσεις που θα δέσουν καταπληκτικά και θα χαρίσουν μια εκθαμβωτική λάμψη.
Ανεξαιρέτως του τόνου δέρματος, η τεχνική εφαρμογής είναι η ίδια!

Στη συνέχεια επάνω στα μήλα εφαρμόζουμε το ρουζ μας και δένουμε τα τρία προϊόντα μεταξύ τους για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα και με συνοχή.

Το Highlighter Shimmer Brick είναι ένα προϊόν που μπορεί να φορεθεί και στα μάτια σαν σκιά. Θα φωτίσει το βλέμμα και θα απογειώσει το ηλιοκαμένο summer look σου! Δώσε ένταση και ύφος παίρνοντας δύο - τρεις (και τέσσερεις) στρώσεις από τη Smokey Eye Mascara της Βobbi Brown.

Δεν παραλείπουμε ποτέ να τονίσουμε τα φρύδια με την Εyebrow Fix Mascara ή το μολυβί στο κατάλληλο χρώμα.

Και τέλος, μπορείς να παίξεις ανάλογα με τη διάθεση σου και την περίσταση επιλέγοντας κάποιο Shimmer ή Vinyl Lip Gloss στα χείλη, για να φαίνονται πιο ζουμερά. Απαραίτητο προϊόν για την τσάντα, καθώς και το Pot Rouge Lips and Cheeks.
 

Tags bobbi brown, makeup, make-up, beauty, shine look, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0372 s // Total time: 0.0432 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X