Νέες λεπτομέρειες για το γάμο Αντώνη Ρέμου – Υβόννης Μπόσνιακ!


Νέες λεπτομέρειες για το γάμο Αντώνη Ρέμου – Υβόννης Μπόσνιακ!

Τι μάθαμε για το γάμο που θα αποτελέσει το γεγονός του φετινού καλοκαιριού!

Παρά τα πολλά δημοσιεύματα που θέλουν ζευγάρι να πραγματοποιεί το γάμο τους στη Μύκονο τον ερχόμενο  Ιούλιο  και με πολλούς καλεσμένους, οι τελευταίες πληροφορίες τα διαψεύδουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο γάμος που όλοι περιμένουμε θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και με λίγους καλεσμένους.

Διαβάστε επίσης: Σπάνιο στιγμιότυπο! Είδαμε την κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ!

Χαρακτηριστικά φίλος του Αντώνη Ρέμου αναφέρει: “Ο Αντώνης δεν θέλει να προκαλέσει. Επίσης, δεν θα έκανε ποτέ τον γάμο του στη Μύκονο. Λατρεύει το νησί, αλλά δεν θέλει να πυροδοτήσει το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα social media για τη σχέση του με τη Μύκονο. Επίσης, δεν του αρέσει να αιωρούνται φήμες για πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι τρομερά μυστικοπαθής όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και αντιδρά υπερβολικά στις ανακρίβειες. Και μία από αυτές είναι η παραφιλολογία του χλιδάτου γάμου”.

Φίλη του ζευγαριού επίσης προσθέτει: “Είναι μια τακτική που έκαναν και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης και απέδωσε”.

Λέγεται ότι το νυφικό της Υβόννης, θα είναι σχεδιασμένο από την ίδια, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι θα το σχεδιάσει η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Σίγουρο είναι ότι η κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ όσον αφορά στον κουμπάρο, ακούγονται τα ονόματα του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και του Γιάννη Παπαθεοχάρη, στου οποίου τα νυχτερινά κέντρα εμφανίζεται ο Αντώνης τα τελευταία 15 χρόνια.

Tags αντωνης ρεμος, υβοννη μποσνιακ, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4494 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3512 s // Total time: 2.8006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X