23 ΜΑΙΟΥ, 2018

Τα γενέθλια της Έμιλυς Γιολίτη και του Χρύσανθου Τσουρούλλη ήταν αφιερωμένα στο "Hope For Children" CRC Policy Center

shareit!

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος οργανισμός "Hope For Children" CRC Policy Center, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Έμιλυ Γιολίτη, Μέλος του Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, Πρέσβη Καλής Θελήσεως, για την ευγενική τους πρωτοβουλία, να αφιερώσουν το πάρτυ γενεθλίων τους στο Hope For Children.

Η κα Γιολίτη και ο κος Τσουρούλλης το περασμένο Σάββατο 19/5/2018, γιόρτασαν τα γενέθλια τους όπου αντί δώρων, παρότρυναν τους καλεσμένους τους να στηρίξουν το "Hope For Children" CRC Policy Center με χρηματική δωρεά. Το σύνολο των δωρεών ανήλθε στις €15,310.

Το όραμα του "Hope For Children" CRC Policy Center είναι να συνδράμει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη.

Ευχαριστούμε όλους όσοι με την οικονομική τους συνεισφορά έγιναν μέρος αυτής της προσπάθειας.

Όποιοσδήποτε επιθυμεί να στηρίξει τον Οργανισμό μπορεί να επισκεφτεί τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://donate.uncrcpc.org

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com