Σεμινάρια αυτοβελτίωσης από την Έστερ Σιακκά!


Σεμινάρια αυτοβελτίωσης από την Έστερ Σιακκά!

Τι μας είπε η ίδια;

Η ψυχολόγος, Έστερ Σιακκά, με σπουδές στη Βρετανία, είναι ευρέως γνωστή για την εξειδίκευσή της στον τομέα της δημιουργίας και διατήρησης σωστών σχέσεων μεταξύ ατόμων και για την ικανότητά της να αναδεικνύει την προοπτική των πελατών της και να δημιουργεί μαζί με αυτούς αποτελέσματα που επιφέρουν πραγματική αλλαγή στη ζωή τους.

Η ίδια μίλησε στο ilovestylecom για τα σεμινάρια και εργαστήρια που πρόκειται να πραγματοποιήσει από τις 9 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου καθώς επίσης, και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποβάλουμε το στρες και τις τοξικές σκέψεις από τη ζωή μας.

Τι θέμα έχουν τα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσετε;

Το θέμα του Σεμιναρίου που θα πραγματοποιήσω επικεντρώνεται στην σωστή αναγνώριση και πραγματική επίλυση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλές κοπέλες όσο αφορά την δημιουργία μιας σχέσης που να μην είναι συμβατική αλλά να είναι μια σχέση που να τις καλύπτει αληθινά . Πολλές κοπέλες βιώνουν το εξής σενάριο : Από την μια οραματίζονται την σχέση που θα ήθελαν να έχουν. Από την άλλη όμως λόγω των όχι και τόσο σωστό χειρισμό διαφόρων καταστάσεων στην ζωή τους, καταλήγουν να νοιώθουν οτι το όραμα τους είναι ανέφικτο . Μιας και υιοθετήσουν αυτή την στάση, τότε αρχίζουν να πράττουν μέσα από αυτό το δεδομένο και καταλήγουν στην αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία είναι μια πρόβλεψη που άμεσα ή έμμεσα προκαλεί η ίδια την πραγμάτωσή της, λόγω θετικής ανάδρασης μεταξύ πεποίθησης και συμπεριφοράς.

Σε ποιους ανθρώπους απευθύνονται;

Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε κοπέλες που η κάθε μια τους είναι πετυχημένη σε ένα τομέα της ζωής της αλλά που στο θέμα δημιουργίας μιας καλής σχέσης χρειάζονται την αναγνώριση κάποιων  διορθωτικών  κινήσεων για να είναι και αυτός ο τομέας της ζωής τους πετυχημένος . Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κοπέλες από την ηλικία των 20 μέχρι και 60+ χρόνων. Κατά την άποψη μου η δημιουργία μιας όμορφης σχέσης δεν έχει ηλικία . Η κάθε ηλικία έχει τα δικά της ζητούμενα .

Τι συμπεριλαμβάνουν τα εργαστήρια που θα πραγματοποιήσετε;

Τα Σεμινάρια αρχίζουν στις 9 το πρωί και διαρκούν μέχρις τις 4 το απόγευμα . Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου θα απεργαστούν πέντε ενότητες, οι οποίες είναι καταλυτικοί παράγοντες στην σωστή διαχείριση των σχέσεων. Επίσης, θα υπάρχουν διαλείμματα για καφέ όπως και ένα διάλειμμα για brunch. Τα διαλείμματα εκτός από να ξεκουράσουν έχουν σκοπό να δώσουν την ευκαιρία στις κοπέλες να γνωριστούν και γιατί όχι να κρατήσουν και επαφή μετά την λήξη του Σεμιναρίου μιας και οι παραβρισκόμενες θα έχουν την επιλογή εάν θέλουν να εγγραφούν τόσο σε group που θα δημιουργηθεί  αλλά και στο forum του Σεμιναρίου .

Τελικά μπορεί κάποιος άνθρωπος να αποβάλει το στρες; Με ποιους τρόπους;

Το Στρες στην πραγματικότητα είναι η αντίδραση του οργανισμού μας όταν βάζουμε τον εαυτό μας στην αρνητική θέση να νοιώθει ευάλωτος σε μια κατάσταση είτε πραγματική είτε υποκειμενική. Ο τρόπος διαχείρισης του στρες είναι να μπορούμε να αποφασίζουμε με ευκολία ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε στα ερωτήματα της ζωής . Οι περισσότεροι  από εμάς "κολλούμε" στη σκέψη και στο άγχος κάποιας απόφασης χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε πως πρέπει να επιλυθεί , συνήθως λόγω συναισθηματικής φόρτισης . Οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο στρες περνούμε όταν έχουμε να πάρουμε αποφάσεις ζωής όπως είναι οι διαπροσωπικές μας σχέσεις . Στο Σεμινάριο υπάρχει ολόκληρη ενότητα πάνω στη διαχείριση του στρες.

Υπάρχει μέθοδος έτσι ώστε ένας άνθρωπος να τονώσει την αυτοπεποίθησή του;

Η αυτοπεποίθηση κατά εμένα είναι το Α και το Ω της σωστής διαχείρισης του ΕΑΥΤΟΥ μας. Εάν δεν πιστεύουμε στο προϊόν μας δηλαδή στον Εαυτό μας, πως μπορούνε να μας προβάλουμε σωστά ; Το θέμα ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ είναι ένα πολύ ουσιαστικό κομμάτι του Σεμιναρίου και φυσικά θα αναλυθούν  οι μέθοδοι για την αυθεντική τόνωση της.

Tags εστερ σιακκα, συνεδριο, εργαστήρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1468 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3945 s // Total time: 2.5413 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X