17 ΜΑΙΟΥ, 2018

O Βασιλικός Γάμος αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ!

shareit!

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν στα ανάκτορα του Ουίνδσορ

Επιτέλους, η μέρα έφτασε όπου η αγαπημένη αλλά θνητή ηθοποιός Meghan Markle θα παντρευτεί τον πρίγκιπά της. Ο δεύτερος γιος της πριγκίπισσάς Diana πρίγκιπας Harry και η Meghan θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας Saint George στα ανάκτορα του Ουίνδσορ στις 12 το μεσημέρι. Ενημερωτικά, όλα είναι έτοιμα, και έχουν δοθεί οδηγίες σε όλους όσοι θα παραβρεθούν για το πρόγραμμα και τη σειρά που θα ακολουθηθεί. Οι προσκλήσεις που στάλθηκαν φτάνουν τις 2.600. Το ΣΙΓΜΑ θα είναι παρών στο μεγάλο event, και θα καλύψει ζωντανά τον γάμο από τις 12:00 - 14:15 και από τις 14:30 έως τις 16:50 στο πλαίσιο της εκπομπής 'Oh Lala!'. Σας παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για τον γάμο όπως μας τις παρουσίασε το περιοδικό ΟΚ! Κύπρου.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• Το αρχικό κάστρο του Ουίνσδορ χτίστηκε τον 11ο αιώνα, μετά την νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας υπό τον Γουλιέλμο Α΄. Από την εποχή του Ερρίκου Α΄ χρησιμοποιείται από τους εκάστοτε μονάρχες, όντας το μεγαλύτερο παλάτι της Ευρώπης. Το κάστρο περιλαμβάνει το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που χτίστηκε τον 15ο αιώνα και αποτελεί τον πνευματικό τόπο του κάστρου. Είναι το πολυπληθέστερο κάστρο στον κόσμο, καθώς, περισσότεροι από 500 άνθρωποι ζουν και εργάζονται εκεί.

• Κουμπάρος θα είναι ο πρίγκιπας William, Duke του Cambridge. Ο Harry είναι και κουμπάρος του William. Ο μικρότερος απόγονος του Charles και της Diana πάντρεψε τον μεγαλύτερο αδελφό του με την Kate Middleton το 2011.

• Το κόστος του γάμου θα φτάσει τις 2 εκατ. λίρες (2,287 εκατ ευρώ), χωρίς τα έξοδα της ασφάλειας (που υπολογίζονται σε 30 εκατ. λίρες!). Αυτό σπάει στα εξής: Φαγητό και ποτά: 576.000 ευρώ /Γυάλινη μαρκίζα: 339.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το νυφικό κόστισε τελικά 100.000 λίρες (περίπου 113.000 ευρώ), και είναι ραμμένο στο χέρι ενώ θα φέρει την υπογραφή του βρετανικού οίκου υψηλής ραπτικής Ralph & Russo.

• Εννοείται πως κύριο ρόλο θα έχει ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, παιδιά του πρίγκιπα William και της δούκισσας του Cambridge Catherine, δηλαδή τα δύο μεγάλα ανίψια του πρίγκιπα Harry. Ο λίγων ημερών πρίγκιπας Luis δεν θα δώσει το παρόν στο βασιλικό γάμο. Μαζί με τα δύο μεγάλα ανίψια του Harry, θα δούμε: Την 3χρονη Florence van Cutsem, κόρη της Alice van Cutsem και του Nicholas van Cutsem και βαφτισιμιά του Harry. Η Florence είναι επίσης ξαδέρφη ενός από τα πιο γνωστά παρανυφάκια στο γάμο του William, της μικρής Grace van Custem, η οποία είχε κλέψει την παράσταση στο γάμο του 2011, όταν στο μπαλκόνι, έκλεινε τα αυτιά της, την στιγμή που περνούσαν τα πολεμικά αεροσκάφη. Ταυτόχρονα, στην λίστα με τα τυχεράκια παρανυφάκια και παραγαμπράκια έχουμε:

1. Την εξάχρονη Remi Litt και την 7χρονη αδερφή της, Rylan, κόρες της σχεδιάστριας Darren Litt και βαφτισιμιές και οι δύο της Markle.
2. Την τετράχρονη Ivy Mulroney, κόρης της στυλίστριας Jessica Mulroney, πολύ καλής φίλης της νύφης καθώς και τα επτάχρονα δίδυμα αδέρφια της, Brian και John Mulroney.
3. Τον Benedict Mulroney, γιο του πρώην Καναδού πρωθυπουργού Brian Mulroney.
4. Την δίχρονη Zalie Warren, 2, βαφτισιμιά του Harry Και κόρη της Zoe Warren και του Jake Warren.
5. Τον εξάχρονο Jasper Dyer, 6, γιο του παλιού φίλου του Harry Mark Dyer και της Αμερικανίδας συζύγου του Amanda.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com