H Κύπρος θα φιλοξενήσει την Eurovision 2019;


H Κύπρος θα φιλοξενήσει την Eurovision 2019;

Τι συμβαίνει και γιατί μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα; 

Ο 63ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision έδωσε τη νίκη στο Ισραήλ με τη Netta και το τραγούδι της "Toy". Έτσι όπως είναι αναμενόμενο και σύμφωνα με τους κανόνες του θεσμού το Ισραήλ θα διοργανώσει τη Eurovision του 2019.

Αυτό όμως για πρώτη φορά στην ιστοριά του θεσμού ίσως να αλλάξει. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της CITY το αποκορύφωμα ήρθε με την προχθεσινή αιματηρή σύγκρουση στη Λωρίδα της Γάζας, την ημέρα των εγκαινίων της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, πράξη που ακυρώνει στην ουσία τους μακροχρόνιους αγώνες των Παλαιστινίων για αναγνώριση ως ανεξάρτητο κράτος. Οι επιθέσεις των ισραηλινών στρατευμάτων απέναντι σε αμάχους που διαδήλωναν με αποτέλεσμα να έχουμε 57 νεκρούς (ανάμεσά τους και ανήλικα παιδιά) και 2700 τραυματίες, προκάλεσε την παγκόσμια οργή, με τη διεθνή κοινότητα να στρέφεται αρνητικά προς το Ισραήλ και την πολιτική του Βενιαμίν Νετανιάχου.

Τι όμως μπορεί να συμβεί; Διάβασε τις δηλώσεις του εκπροσώπου της κυπριακής αποστολής της Eurovision όπως τις δημοσιεύει η CITY. 

Tags Eurovision 2019, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5476 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2998 s // Total time: 2.8475 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X