Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκινητική εξομολόγησή της που εξηγεί γιατί δεν έχει κάνει παιδιά!


Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκινητική εξομολόγησή της που εξηγεί γιατί δεν έχει κάνει παιδιά!

Διαβάστε το κείμενο που ανήρτησε

Η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στην οποία εξηγεί το λόγο που δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδάκι.

Η ίδια, έγραψε χαρακτηριστικά: “Τι να σας πω...Να σας πω ότι πατώντας τα 40 ακούω περισσότερο το “Ποτέ θα γίνεις μάνα;” από το “Πως πάει δουλειά;” ή το “Πως τα κατάφερες τόσο καλά;”.

Ε! ναι το ακούω. Είμαστε οι εξωγήινες της καθημερινότητας οι διαπομπευμένες, οι άτυχες:

Είμαστε οι 40 plus χωρίς παιδιά, ενώ μπορούμε.

Αγαπημένο κατεστημένο μη μας λυπάσαι. Εγώ η 40 plus Κατερίνα σου λέω ότι λατρεύω τα παιδιά και ότι ναι δεν έτυχε. Ίσως γιατί οι προτεραιότητες ήταν άλλες που σημαίνει ότι υποσυνείδητα δεν ήταν η στιγμή.

Ίσως γιατί το να φέρω ένα παιδί στον κόσμο με γεμίζει άγχος και πανικό για να ναι καλά ευτυχισμένο με γνώση και αγάπη για τον άνθρωπο και τα ζώα. Ισχυρό να μην μου το πειράξουν αλλά όχι σκληρό. Καλόκαρδο για να αγαπά όχι όμως ευκολόπιστο για να μου μπλέξει. Σέβομαι απεριόριστα τις γυναίκες που από μικρές ήξεραν. Έπραξαν. Και έγιναν μαμάδες. Σέβομαι όμως το ίδιο απεριόριστα τις γυναίκες που επέλεξαν το αντίθετο. Η γυναίκα που ξέρει ότι δεν έχει την στόφα της μάνας και το παραδέχεται είναι από μόνη της μια δυνατή γυναίκα. Γιατί αυτή η απόφαση «κλωτσάει» στον ίδιο της τον εαυτό. Συχνά αναρωτιέται αν αυτό ήταν το σωστό αν αυτό έπρεπε να αποφασίσει αν τελικά έκανε καλά”.

Tags Κατερίνα Ζαρίφη, παιδι, μητερα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0588 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3431 s // Total time: 2.4019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X