Η La Mer παρουσιάζει μια εμπειρία αναδόμησης και λείανσης της επιδερμίδας


Η La Mer παρουσιάζει μια εμπειρία αναδόμησης και λείανσης της επιδερμίδας

Το νέο Replenishing Oil Exfoliator προσφέρει πολυδιάστατη απολέπιση προσώπου που απομακρύνει απαλά τους ρύπους και αναπλάθει το δέρμα

Στη La Mer, κάθε κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης είναι μια εμπειρία που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Από τις υφές των διαχρονικών προϊόντων μέχρι την αίσθηση που αφήνουν στην επιδερμίδα, όλα δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν απολαύσεις και να αποδίδουν το υγιές look που που είναι σήμα κατατεθέν της La Mer. Βασισμένη σε αυτή τη φιλοσοφία, η La Mer παρουσιάζει το νέο Replenishing Oil Exfoliator.

Πολυδιάστατη απολέπιση προσώπου που απομακρύνει απαλά τους ρύπους και αναπλάθει το δέρμα ενώ σας μεταφέρει σε ένα απροσδόκητο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες.

Μια Εμπειρία Αναδόμησης
Η πολύπλευρη υφή του The Replenishing Oil Exfoliator δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ενώ ξεκινά ως ένα ημιστερεό έλαιο σε μορφή τζέλ με λαμπερή χρυσή απόχρωση, στο δέρμα μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο υγρό λάδι. Αφού έρθει σε επαφή με νερό, η φόρμουλα μεταμορφώνεται για μια ακόμη φορά σε ένα πολυτελές, κρεμώδες λάδι. Και όταν το νερό προστίθεται στο μείγμα, η σύστασή του αλλάζει και πάλι σε μια κρεμώδη υφή που αναδομεί την επιδερμίδα. Απλά ξεπλύνετε για να απολαύσετε απαλή, λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Μια Πολύτιμη Σύνθεση
Στην καρδιά του Replenishing Oil Exfoliator βρίσκεται το μυθικό Miracle Broth και τα έλαια του που αναδομούν την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση ισορροπίας, υγείας και απαλότητας. Ένα μείγμα φυσικών απολεπιστικών, κρυστάλλων ζάχαρης και θαλασσινού αλατιού, "χαϊδεύει" απαλά την επιδερμίδα για να αποκαλύψει την απαλή και αψεγάδιαστη πλευρά της. Οι φυσικές ίνες φυκιών kelp βοηθούν στην αποτοξίνωση και στην απομάκρυνση των ρύπων από την επιφάνεια του δέρματος. Ενώ το μοναδικό μείγμα λάμψης από μελάσσα και βιταμίνη C βοηθά στην ανάδειξη μιας πιο φωτεινής και υγιούς επιδερμίδας.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Κάνετε απαλό μασάζ πάνω σε καθαρό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Προσθέστε νερό για να διαλύσετε τους φυσικούς απολεπιστικούς κρυστάλλους και μετατρέψτε την υφή σε κρεμώδες λάδι. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και στεγνώστε. Χρησιμοποιήστε το έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Για εντατική απολέπιση, εφαρμόστε σε στεγνό δέρμα με στεγνά χέρια. Για ήπια απολέπιση, εφαρμόστε σε ελαφρώς υγρό δέρμα. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Η επιδερμίδα σας θα έχει απαλή ισορροπημένη και ανανεωμένη αίσθηση.

Tags La Mer THE NEW REPLENISHING OIL EXFOLIATOR, la mer, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2494 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3956 s // Total time: 2.6450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X