O οίκος Chanel ενυδατώνει και οξυγονώνει το πρόσωπο με δυο νέα προϊόντα


O οίκος Chanel ενυδατώνει και οξυγονώνει το πρόσωπο με δυο νέα προϊόντα

Η καμέλια κυριαρχεί γι\' άλλη μια φορά

Ο οίκος Chanel φροντίζει την επιδερμίδα του προσώπου μας δημιουργώντας δυο νέα προϊόντα στην υφιστάμενη σειρά Hydra Beauty.

Η Masque De Duit Au Camelia είναι μια ενυδατική μάσκα νυκτός που οξυγονώνει την επιδερμίδα ενώ είναι εκείνη που έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε άνθη καμέλιας. Με τον τρόπο αυτό, οι ανάγκες ενυδάτωσης της επιδερμίδας καλύπτονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί όταν ξυπνάτε τα σημάδια της κούρασης έχουν εξαφανιστεί, τα χαρακτηριστικά είναι ξεκούραστα, η επιδερμίδα πιο λεία. Η χροιά είναι υπέροχα δροσερή και το πρόσωπο ακτινοβολεί.

Το Micro Liquid Essence είναι ο πρώτος ορός σε υγρή μορφή με μικροφυσαλλίδες καμέλιας που όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, οι μικροφυσαλλίδες διασπώνται και ελευθερώνουν αμέσως το δραστικό συστατικό. Η επιδερμίδα γίνεται αφράτη και βελούδινη και αποκτά τη λάμψη μιας ακτίνας που καθρεπτίζεται στο νερό. Μέρα με τη μέρα, οι πόροι σφίγγουν και η χροιά γίνεται ομοιόχρωμη. Απολαμβάνοντας τα οφέλη της φροντίδας, η επιδερμίδα ξεχειλίζει από ενέργεια.

Tags Chanel Masque De Duit Au Camelia, chanel, chanel Micro Liquid Essence, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7653 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2324 s // Total time: 2.9977 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X