Labo Transdermic: Προϊόντα ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τις πιο σημαντικές ανάγκες της περιοχής των ματιών


Labo Transdermic: Προϊόντα ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τις πιο σημαντικές ανάγκες της περιοχής των ματιών

Όχι στις ενέσεις, ναι στη διαδερμική τεχνολογία

Η Labo Transdermic προσφέρει αποκλειστικά σκευάσματα για την περιοχή των ματιών, τα οποία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τις πιο σημαντικές ανάγκες της περιοχής των ματιών, δηλαδή το πόδι της χήνας, τη βλεφαρόπτωση, το πρήξιμο των ματιών και τους μαύρους κύκλους. Κάθε πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί στοχεύοντας σε δύο διαφορετικά αποτελέσματα: το θεραπευτικό, μέσω της επίδρασης στα αίτια του προβλήματος και το άμεσο, μέσω της άμεσης επίδρασης στα πιο έντονα σημάδια.

Το απλικατέρ της Anti-Wrinkle Eye Contour Cream επιτρέπει την εφαρμογή του προϊόντος στο "πόδι της χήνας" με εξαιρετική ακρίβεια. Το Lifting Tightening Eyelids Gel ανορθώνει και προσφέρει άμεσα πιο λεία όψη στα βλέφαρα. Το ειδικό Anti-Eye Puffiness Flattening Gel με ενεργά συστατικά που βοηθούν στην σταδιακή απορρόφηση του οιδήματος αλλά και έχουν άμεση αποσυμφορητική επίδραση στις σακούλες για 3 ώρες. Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται με την εξειδικευμένη Anti-Dark Circles Eye Cream που ενισχύει την επιδερμίδα και διαθέτει μια ειδική απόχρωση για άμεσο λευκαντικό αποτέλεσμα.

Anti-Eye Puffiness Flattening Gel

Λειτουργίες: Αγωγή για άμεση και σταδιακή αποσυμφόρηση του οιδήματος κάτω από τα μάτια. Άμεση δράση 3 ωρών μείωσης της σακούλας.
Ενδείξεις: Σακούλες κάτω από τα μάτια.
Συστατικά Διαδερμικής Διείσδυσης: ακετυλ τετραπεπτίδιο-5, λυκοσυλ εσπεριδίνη.

Anti-Dark Circles Eye Cream

Λειτουργίες: Αγωγή για άμεση και σταδιακή εξάλειψη των μαύρων κύκλων κι ενίσχυσης του δέρματος. Άμεσο αποτέλεσμα μείωσης των μαύρων κύκλων.
Ενδείξεις: Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.
Συστατικά Διαδερμικής Διείσδυση: ν-υδροξυσουκινιμίδιο, χρυσίνη πατενταρισμένο σύμπλεγμα 8 υαλουρονικών οξέων Fillerina.

Είναι οφθαλμπλογικά ελεγμένα, χωρίς paraben, ελεγμένα για νικελιο και χωρίς άρωμα.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες Petsiavas Cyprus LTD Τηλ. 22328227.

Tags Ομορφια, ματια, beauty, eyes, Labo Transdermic


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5493 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3369 s // Total time: 2.8861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X