Το νέο άρωμα του οίκου Chloe θα σας συνεπάρει


Το νέο άρωμα του οίκου Chloe θα σας συνεπάρει

Ένα μείγμα απαλότητας και δύναμης, οι όψεις αυτού του δυνατού λουλουδάτου chypre φυσά σαν το αεράκι της ελευθερίας

Η Gaby Aghion, η δημιουργός του οίκου Chloe, έλεγε: "Τα χρώματα μου προέρχονται από την Αίγυπτο". Το Nomade θυμίζει αυτό το όραμα της απόδρασης. Ένα άρωμα που συλλαμβάνει το πνεύμα της αβίαστης ισορροπίας, της εμπιστοσύνης σε συνδυασμό με την ελευθερία που καθορίζει το πνεύμα του οίκου Chloe.

Αυτό το νέο άρωμα προκαλεί το όραμα της ελευθερίας και της ανάγκης για απόδραση. Συγκεντρώνει τα περιγράμματα μιας γυναίκας της οποίας το πεπρωμένο ανοίγει σε ένα άπειρο ταξίδι, χρωματισμένο από νέους ορίζοντες. Μια φρέσκια προοπτική, νέες απόψεις εμπλουτίζουν αυτό το άρωμα και φωτίζουν τη γοητεία της γυναίκας στην αναζήτηση της ανακάλυψης.

Ένα μείγμα απαλότητας και δύναμης, οι όψεις αυτού του δυνατού λουλουδάτου chypre φυσά σαν το αεράκι της ελευθερίας. Ο έντονος, μεταλλικός χαρακτήρας του τονίζεται από βρύα δρυός και περιβάλλεται από την κολακευτική γλυκύτητα του δαμάσκηνου mirabelle. Από τη φρεσκάδα αυτή δημιουργείται μια αίσθηση φωτεινότητας που τονίζεται από φρέζιες. Αυτά τα φυσικά συστατικά, τα οποία ενοποίησε ο αρωματοποιός Quentin Bisch, επισημαίνονται με συναρπαστικές αρμονίες - όπως και το συναίσθημα απόδρασης.

Tags Chloe Nomade, chloe, NOMADE, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0321 s // Total time: 0.0379 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X