O Γιώργος Κιμούλης μίλησε για την οικονομική καταστροφή του


O Γιώργος Κιμούλης μίλησε για την οικονομική καταστροφή του

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την πολυσυζητημένη σύλληψή του, ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε στο στούντιο του ελληνικού καναλιού ΣΚΑΪ και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την περιπέτειά του και για το πώς μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο.

«Θα ήθελα κατ' αρχήν να τελειώσουμε με αυτήν την ιστορία την προσωπική. Γιατί να το παίζει κανείς πως "δεν τρέχει και τίποτα" δεν είναι σωστό. Εγώ από το 1986 κάνω δικές μου δουλειές με ρεπερτόριο κρατικού θεάτρου. Αυτές οι δουλειές δεν έχουν λάβει ποτέ ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Δεν κρίνω αυτούς που έχουν επιχορηγηθεί μέχρι τώρα, αλλά εγώ είχα ιδεολογικοπολιτική ένσταση. Πίστευα πάντα ότι κάθε κυβέρνηση πρέπει να βρίσκεται μακριά από τον πολιτισμό» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε: «Αρνήθηκα, πρέπει να σου πω, ακόμα και προτάσεις. Κι αυτό η πιάτσα το ξέρεις. Όπως επίσης δεν έχω παίξει ποτέ σε πολιτικά ή κοσμικά παιχνίδια διαπλοκής. Ακόμα και την περίοδο που ήμουν παντρεμένος με πολιτικό πρώτης γραμμής. [...] Τώρα που γράφονται ή λέγονται διάφορα περισσότερο με θυμώνουν παρά με στεναχωρούν, γιατί για τριάντα χρόνια με κατηγορούσαν ως ανόητο που δεν έκανα κάτι τέτοιο».

Επίσης, για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα, ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε: «Είναι φυσικό όταν από το 1986 κάνεις δικές σου δουλειές να οφείλεις κάποια χρήματα. Όφειλα σε όλο τον κόσμο, αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή υπάρχει μία οφειλή στην εφορία. Την οποία διακανονίζω όπως ο κάθε άνθρωπος. Έχω καταστραφεί οικονομικά άλλες δύο φορές, αλλά όταν λέμε καταστραφεί, μιλάμε για ολική καταστροφή. Το μόνο έσοδο που έχω είναι από τα εισητήρια των ανθρώπων που έρχονται να με δουν. Εγώ υπάρχω και ζω από αυτό».

Tags γιωργος κιμουλης, οικονομικη καταστροφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8160 s (234 Queries.) // Parse time: 0.5523 s // Total time: 3.3683 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X