Υπέροχες πινελιές από το μαγευτικό Capri


Υπέροχες πινελιές από το μαγευτικό Capri

Η Bobbi Brown παρουσιάζει μια limited edition συλλογή που θα σε μαγέψει…

Εμπνευσμένη από τις ηλιόλουστες ακτές και τα χρώματα της Μεσογείου, η Bobbi Brown παρουσιάζει τη συλλογή "Dreaming of Capri" που θα σας χαρίσει την κλασική Ιταλική γοητεία με λίγες μόνο πινελιές.
Φανταστείτε ένα αλαβάστρινο δέρμα, ανεπιτήδευτα βλέφαρα που ξεχωρίζουν με μια γραμμή navy blue eye liner και φυσικά, έντονα κόκκινα χείλη με ασορτί καλοσχηματισμένο περίγραμμα.

Ενσωματώνοντας τη γοητεία και την μαγεία του Ιταλικού νησιού Capri, αυτό το look αποτελεί εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τον παράδεισο της Μεσογείου.

Capri Eye Shadow Palette


Ένας συνδυασμός elegant αποχρώσεων, από φυσικό κρεμ έως έντονο navy blue. Σύνθεση που απλώνεται απαλά και αναμειγνύεται εύκολα. Εφαρμόστε σε στρώσεις για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση στο χρώμα.

Αποχρώσεις: Cream Eye Shadow, Slate Eye Shadow, Maple Sugar, Pebble. Champagne Quartz, Caviar, Nude Glow, Oyster, Rich Navy.

Dual – Ended Long – Wear Liquid Liner


Τώρα διαθέσιμο σε limited αποχρώσεις, το 12ωρης διάρκειας eye liner εξασφαλίζει ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία, χαρίζοντας ωστόσο έντονο χρώμα. Με απλικατέρ που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο και δημιουργεί μια λεία, ίσια, ευκρινή γραμμή.

Αποχρώσεις: Cioccolate/Frizzante, Azzurro/Oro.

Αll Over Glow


Αιχμαλωτίστε τη στιγμή και λάμψτε με αυτό το ανάλαφρο illuminating προϊόν. Με σύνθεση που αποτελείται από 100% συμβατό με το δέρμα σκουαλάνιο, γνωστό για τις εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες, σε συνδυασμό με χρωστικές ουσίες που χαρίζουν περλέ λάμψη, το All Over Glow προσφέρει άμεση ακτινοβολία και ενυδάτωση που διαρκεί. Το δέρμα σας θα φαίνεται φυσικά φωτεινό με λάμψη που θα πηγάζει από μέσα σας. Εφαρμόστε το μόνο του, πάνω από το μακιγιάζ ή χρησιμοποιήστε το για touch up κατά τη διάρκεια της ημέρας, για τέλεια ανανέωση στη στιγμή.

Απόχρωση: Sole.
 

Tags bobbi brown, beauty, makeup, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0439 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2382 s // Total time: 3.2820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X