Πάνος Μουζουράκης: Απαντά πρώτη φορά για τον τσακωμό του με τον Κωστή Μαραβέγια στην Κύπρο!


Πάνος Μουζουράκης: Απαντά πρώτη φορά για τον τσακωμό του με τον  Κωστή Μαραβέγια στην Κύπρο!

Δείτε τι είπε στο βίντεο...

Εδώ και λίγα 24ωρα όλοι μιλάνε για τον τσακωμό του Κωστή Μαραβέγια και του Πάνου Μουζουράκη στα παρασκήνια των φήμες 13ων "Madame Figaro" Γυναίκες της Χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Μουζουράκης - Κωστής Μαραβέγιας: Το παιχνίδι που έπαιξαν επί σκηνής και σκόρπισαν γέλιο στους παρευρισκόμενους των 13ων Βραβείων "Madame Figaro" Γυναίκες της Χρονιάς

Εμείς πάντως που ήμασταν εκεί από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου για τις πρόβες αλλά και το βράδυ της εκδήλωσης δεν έχουμε αντιληφθεί οποιαδήποτε διαφωνία ή τσακωμό μεταξύ των δυο τραγουδιστών.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: Το βραβείο που πήρε και δεν έδινε στους απονεμητές για να το δώσουν σε μια από τις νικήτριες των 13ων Βραβείων "Madame Figaro" Γυναίκες της Χρονιάς

Για όλα αυτά που ακούγονται πήρε θέση ο Πάνος Μουζουράκης όπου με το αστείρευτο χιούμορ απάντησε με ένα βίντεο στο instastories: «Μόλις ενημερώθηκα ότι τσακώθηκα με ένα φίλο μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τσακωθήκαμε, μου είπε να πάω να πνιγώ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας αυτά! Ονόματα δεν λέμε, ξέρει αυτός ποιος είναι!», είπε. Αν και δεν είπε ανοιχτά το όνομά του, τον είχε κάνει tag.

Δείτε το βίντεο:

Tags πανος μουζουρακης, κωστης μαραβεγιας, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4889 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3398 s // Total time: 2.8288 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X