Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε τι του ζήτησε η παραγωγή να πάρει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο!


Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε τι του ζήτησε η παραγωγή να πάρει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο!

Βρίσκεται ήδη στη Δομινικανή Δημοκρατία

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ταξίδεψε πριν από μερικές ώρες στον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρίσκεται καθώς θα συμμετάσχει στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του “Survivor 2”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε επίσης: Μάριος Πρίαμος: Αποκάλυψε στην κάμερα του ilovestylecom λεπτομέρειες για το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο για το “Survivor 2”! [βίντεο]

Ο Κύπριος, πρώην παίκτης των “Μαχητών”, σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε: “Από τον καιρό που τελείωσε το Survivor περίμενα αυτή την ένωση, ανυπομονώ… Δεν γνωρίζω αν η ένωση των δυο ομάδων θα είναι όπως πέρυσι και τι έχει στο μυαλό της η παραγωγή, αλλά ξέρω σίγουρα ότι θα τραγουδήσουν τα παιδιά και θα είναι ένα μεγάλο πάρτι που θα φάνε τα παιδιά. Η παραγωγή μου είπε να πάρω μαζί μου τα ρούχα μου, τα ρούχα που είχα πέρυσι και τα έχω μαζί μου. Θα δούμε… Το πρώτο είναι πάντα πρώτο. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε αυτά τα νούμερα, ό,τι κι αν προσπαθήσουν να κάνουν, είναι πάρα πού δύσκολο”.  Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το gossiptvgr:

Tags μαριος πριαμος ιωαννιδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5509 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3146 s // Total time: 2.8655 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X