23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

Κυριάκος Πελεκάνος: Το συγκινητικό μήνυμα για τα πρώτα γενέθλια του γιου του, η αναφορά στη μητέρα του και το ατύχημα στο party!

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Δείτε φωτογραφίες από το party γενεθλίων…

Τα γενέθλια του έχει σήμερα, 22 Απριλίου ο γιος του Κυριάκου Πελεκάνου και της Τατιάνας Ησαϊα και τα γιόρτασαν μαζί με φίλους και συγγενής.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Πελεκάνος: Η δύσκολη μέρα των γενεθλίων του

Ο γνωστός γυμναστής έκανε ένα κολαζ με φωτογραφίες του μικρού  Κρίστιαν συνοδεύοντας το με ένα συγκινητικό μήνυμα από το οποίο δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει την μητέρα του που ο θάνατός της τον πόνεσε πολύ καθώς δεν πρόλαβε να δει το εγγονάκι της.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Πελεκάνος: Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο γιος του!

"Γιατί τα πάντα είναι στιγμές! Και ο ερχομός του ήταν ότι ομορφότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Αυτό το μωρό.  Το βάλσαμο μου, ο λόγος που άντεξα την καταστροφή και ο λόγος πλέον να παλεύω για το καλύτερο στην ζωή. Να μας έχει ο Θεός όλους καλά να μεγαλώνουμε μαζί, ευτυχισμένοι με υγεία και λίγη τύχη. Μακάρι όλος ο κόσμος να αξιωθεί να ζήσει το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο... την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... Χρυσταλλού μου να χαίρεσαι τον άγγονα σου από ψηλά... λείπεις", έγραψε ο χαζομπαμπάς ενώ στο instastories του μας έδειξε τον τραυματισμό στο χέρι το οποίο έπαθε όταν προσπάθησε να κατέβει από την τσουλήθρα του φουσκωτού.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com