19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

Γνωστή ηθοποιός σοκάρει με την εικόνα της!

shareit!

"Δεν είναι ανορεξία... πρόκειται για θυρεοειδή"

Το Οκτώβριο του 2017 έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μας σόκαρε όταν μας έδειξε το σημάδι της καισαρικής τομής! Τώρα σοκάρει ακόμη περισσότερο με τη φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram και την δείχνει γυμνή και φανερά αδυνατισμένη. Ο λόγος για την Jenny Mollen η οποία με αυτή την κίνηση θέλησε να κλείσει κάποια στόματα που την κρίνουν για το βάρος της.

Διαβάστε επίσης: Ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει την κοιλίτσα της

"Δεν πρόκειται για ανορεξία. Έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου!", έγραψε και συνέχισε, "Δεν ξέρω τι σκέφτεστε για εμένα... ότι έχω αδυνατίσει αρκετά αλλά δεν περίμενα ότι κάτι θα πήγαινε στραβά με την υγεία μου!".

Η ηθοποιός, είπε την περασμένη Παρασκευή ότι ανακάλυψε μία διόγκωση στον λαιμό της που την έκανε να επισκεφτεί γιατρό να πάρει μια γνώμη. Στη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε ολόκληρη παρακάτω η Mollen, ποζάρει γυμνή και έχει τυλίξει τα χέρια της γύρω από το στήθος της ώστε να δείξει πόσο έχει αδυνατίσει.

Όπως αποκάλυψε έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένει να βγουν οι αιματολογικές της εξετάσεις. Η ίδια αγωνιά, καθώς τα αποτελέσματα δεν θα βγουν όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της πριν το Σάββατο. "Ο γιατρός μου πιστεύει ότι έχω τη νόσο Graves", ανέφερε.

Σύμφωνα με το Hashimoto.gr η νόσος του Graves είναι μια μορφή υπερθυρεοειδισμού και ταυτόχρονα ένα αυτοάνοσο νόσημα του θυρεοειδούς. Στη νόσο του Graves παράγονται υπερβολικές ποσότητες θυρεοειδικών ορμονών λόγω της ύπαρξης αντισωμάτων που συνδέονται στον υποδοχέα της TSH στο θυρεοειδή (TSH- R- Ab).

Η νόσος του Graves είναι η πιο συχνή μορφή υπερθυρεοειδισμού, δηλαδή υπερλειτουργίας του θυρεοειδούς και εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες. Σε περίπτωση υπερθυρεοειδισμού η θυρεοειδοτρόπος ορμόνη TSH είναι χαμηλή. Στο υπερηχογράφημα εμφανίζεται συνήθως διόγκωση του θυρεοειδούς, δηλαδή βρογχοκήλη ενώ ο αδένας απεικονίζεται ανομοιογενής με χαρακτηριστικές αλλοιώσεις, λόγω της παρουσίας των αντισωμάτων και της καταστροφής του θυρεοειδικού ιστού.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com