Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ηλία Βρεττού μετά το ατύχημα και τα δάκρυα όταν άκουσε τους γονείς του να περιγράφουν πως έζησαν το τροχαίο [βίντεο]


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ηλία Βρεττού μετά το ατύχημα και τα δάκρυα όταν άκουσε τους γονείς του να περιγράφουν πως έζησαν το τροχαίο [βίντεο]

\"Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν θα τα κατάφερνα σ\' αυτή τη φάση...\"

Μετά από δυο μήνες ο Ηλίας Βρεττός ξαναστέκεται στα πόδια του και μιλά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" για τις άσχημες στιγμές που έζησε τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του μετά το τροχαίο.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Βρεττός: Μας δείχνει πρώτη φορά τα τραύματα που του έμειναν ενάμιση μήνα μετά το τροχαίο

Ο τραγουδιστής συγκινήθηκε όταν οι γονείς του μίλησαν on camera για πρώτη φορά πώς έζησαν το τροχαίο του γιου τους. Οι γονείς του περιέγραφαν πως έζησαν την άσχημη αυτή κατάσταση και ο Ηλίας δεν άντεξε κι ξέσπασε σε κλάματα!

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν τα λόγια του Ηλία Βρεττού! "Πρέπει να μάθω να περπατάω σαν μωρό από την αρχή..."

Ο τραγουδιστής υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Το μόνο που θέλω να πω για τους γονείς μου είναι ότι έχουν περάσει κι εκείνοι πάρα πολύ δύσκολα, όλη αυτή την περίοδο. Είναι τετριμμένο, αλλά θέλω πραγματικά να τους πω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ξέρω ότι δεν το θέλουν, δεν το χρειάζονται, αλλά με όλη μου την καρδιά του ευχαριστώ. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν θα τα κατάφερνα σ' αυτή τη φάση...»!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv.gr:

 

Tags ηλίας βρεττός, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8460 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4998 s // Total time: 3.3458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X