Από τι πάσχει η Lady Gaga; Φλεγμονή ή λύκος;


Από τι πάσχει η Lady Gaga; Φλεγμονή ή λύκος;

Ποιός είναι ο λόγος που την οδήγησε στην ακύρωση της περιοδείας της;

Σύμφωνα με την DailyBeast, η διάσημη τραγουδίστρια πάσχει από υμενίτιδα του ισχίου, μια πάθηση της άρθρωσης του ισχίου που προκαλεί πρήξιμο στην άρθρωση και, κατά καιρούς, πολύ έντονους πόντους.

Τί μπορεί ωστόσο να ευθύνεται στην πρόκληση της πάθησης σε μία τόσο νέα, υγιή και ενεργητική κοπέλα. Όπως όλα δείχνουν, η ίδια η υπερκινητικότητα είναι αυτή που το έχει προκαλέσει. Για όποιον έχει δει ένα live, έστω ένα βίντεοκλιπ της θα καταλάβει πως η τραγουδίστρια εργάζεται σκληρά για να κερδίσει το ψωμί της.

Η υμενίτιδα του ισχίου μπορεί να αποτελεί σύμπτωμα για σοβαρές ασθένειες, όπως ο λύκος, μια ασθένεια που η Lady Gaga επισήμως απέκλεισε το 2010. Ο λύκος είναι ασθένεια που προκαλεί πρήξιμο σε σχεδόν κάθε σημείο του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αρθριτικού υμένα.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι πως δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα τεστ τα οποία να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της ασθένειας, γεγονός που καθιστά τον αποκλεισμό του λύκου από τη Lady Gaga ως κάτι το αμφισβητήσιμο.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει δύο δρόμους να ακολουθήσει. Ο ένας είναι μια σειρά ενέσεων, οι οποίες θα μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημά της βραχυπρόθεσμα και να της επιτρέψουν να εμφανιστεί στη σκηνή, αλλά σε βάθος χρόνου μπορεί να αποβεί εξαιρετικά βλαβερό για την υγεία της.

Ο άλλος δρόμος είναι πολύ πιο απλός. Η τραγουδίστρια θα πρέπει απλά να κάνει ένα διάλειμμα μακράς διάρκειας, με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο για την ίδια, όσο και για το σύστημα που την υποστηρίζει και την έχει προωθήσει όλα αυτά τα χρόνια, οδηγώντας την από την αφάνεια στην κατάκτηση της κορυφής της μουσικής βιομηχανίας.

Tags lady gaga, προβλημα υγειας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2336 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3794 s // Total time: 2.6130 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X