Τι απαντάει ο Χιου Τζάκμαν στις φήμες που τον θέλουν να είναι γκέι!


Τι απαντάει ο Χιου Τζάκμαν στις φήμες που τον θέλουν να είναι γκέι!

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους stars του Χόλιγουντ τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ θεωρείται από τους πιο sexy άντρες της μεγάλης οθόνης.

Ο Χιου Τζάκμαν, από το 2000 όταν και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία «X-Men» μέχρι και σήμερα, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο και με τον χαρακτήρα του. Ένα πράγμα όμως δεν μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι. Πως γίνεται ένας τόσο ωραίος άντρας να είναι παντρεμένος με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα Λι Φέρνες.

Για αυτό και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως ο Τζάκμαν είναι γκέι και παντρεύτηκε τη γνωστή ηθοποιό-παραγωγό για να προωθήσει τη καριέρα του. Και ο 44χρονος star του Χόλιγουντ απάντησε στις φήμες, σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Reporter: «Την Ντέμπορα την ενοχλούν αυτές οι φήμες. Πρόσφατα μου είπε “έχει γίνει μεγάλο θέμα. Το λένε όλοι”» αποκάλυψε ο Τζάκμαν.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1996 και είναι από τα λίγα διάσημα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να μείνουν μαζί, μετά από 17 χρόνια. «Θυμάμαι ότι ήμουν ελεύθερος όταν γνώρισα την Ντέμπορα και μόλις είχα βγει από μια δύσκολη σχέση. Θυμάμαι πόσο όμορφη ήταν, πόσο χιούμορ και ενέργεια είχε. Ξαφνικά η ζωή μου έγινε πάρα πολύ καλύτερη» είπε ο Τζάκμαν.

Tags Χιου Τζάκμαν, γκέι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4087 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3535 s // Total time: 3.7622 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X