Bachelorette on the Go!


Bachelorette on the Go!

Ετοιμάζετε το bachelorette πάρτι της κολλητής σας που θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας; Ψάχνετε ιδέες και οργάνωση; 

Συγκεντρώστε τη γυναικοπαρέα και πάρτε ιδέες απο την PartyCity.

Lingerie Shower

Παραδώστε τη νύφη στον γαμπρό με ανανεωμένη την γκαρνταρόμπα με καινούργια εσώρουχα. Διοργανώστε ένα lingerie shower πάρτι σε σπίτι και μετατρέψτε το χώρο σε ξέφρενο lingerie event. Παίξτε παιχνίδια και γλεντήστε φτιάχνοντας cocktails που να ταιριάζουν με το theme.

Tropicana

Αν επιθυμείτε ένα bachelorette κάπου εξωτικά, κανονίστε το ταξίδι από πολύ νωρίς, έτσι ώστε να βρείτε καλές τιμές και να προετοιμαστείτε ανάλογα. Κάποιοι από τους πιο ωραίους προορισμούς για bachelorette είναι η Μαγιόρκα, οι Σεϋχέλλες, το Ντουμπάι και φυσικά η Σαντορίνη.

Paintball

Πoιός είπε ότι τα bachelorette είναι ξέφρενα πάρτι μόνο; Οργανώστε τη γυναικοπαρέα και κλείστε μια μέρα για paintball και χτυπήστε την αδρεναλίνη στα ύψη, αφήστε τη νύφη να βγει νικήτρια εκτελώντας τους όλους!

Bungee Jumping or Skydiving?

Αν ένα από αυτά τα δύο είναι στο “Bucket List” της νύφης, τι καλύτερο από το να κάνετε μία από τις πιο ριψοκίνδυνες επιθυμίες της πραγματικότητα, μαζί φυσικά με τις κολλητές της στο bachelorette πάρτι. Θα είναι σίγουρα μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο ταξίδι η να οργανώσετε μια ολόκληρη ημέρα στην εξοχή.


Facebook: Partycitycy
Instagram: Partycitycy
T: 70088003

Tags bachelorette, Γαμος, Νυφη, πάρτι, partycity


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0046 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0334 s // Total time: 0.0380 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X