"Γιατί δεν ρωτάτε έναν gay πως υποδύεται τον στρέητ;"


"Γιατί δεν ρωτάτε έναν gay πως υποδύεται τον στρέητ;"

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γκέι περιοδικού OUT, μετά και από τον ρόλο του Άλεν Γκίνσμπεργκ, ενός από τους σημαντικότερους ποιητές του 20ου αιώνα, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο 23χρονος ηθοποιός, οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του μικρού μάγου, Χάρι Πότερ, έδειξε με τα λόγια του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την «κοινότητα των γκέι» στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συγκεκριμένο περιοδικό. Επίσης, φωτογραφήθηκε με αρκετά -και μερικά ιδιαίτερα- σύνολα.

«Πότε δεν είδα να ρωτούν ένα γκέι πως αισθάνεται όταν παίζει το ρόλο ενός στρέιτ άνδρα!» δήλωσε ο ηθοποιός. «Από τα όσα γνωρίζω πάντως, δεν υπάρχει διαφορά στον τρόπο που ερωτεύονται οι ετεροφυλόφιλοι και οι ομοφυλόφιλοι».

Ο Ράντκλιφ, είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ταινίας Kill Your Darlings, η οποία και βασίζεται επάνω στην αληθινή ιστορία του φόνου του ποιητή Άλεν Γκίνσμπεργκ και έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Ιανουαρίου, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Ο νεαρός, στη διάρκεια της συνέντευξης, θυμήθηκε τα παιδικά και σχολικά του χρόνια δηλώνοντας: «Πάντα ένοιωθα διαφορετικός από τους συμμαθητές μου».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ένα περιστατικό, κατά το οποίο ένας καθηγητής του του έβαλε τις φωνές και τον ανέφερε στη διεύθυνση του σχολείου, καθώς εκείνος προσποιούνταν πως ήταν σκύλος που δάγκωνε ανθρώπους!

Tags Ντάνιελ Ράντκλιφ, out, gay, σινεμα, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6157 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3048 s // Total time: 2.9205 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X