Ρωτήσαμε 10 επώνυμους Κύπριους ποια ήταν η πιο άβολη δημόσια στιγμή τους!


Ρωτήσαμε 10 επώνυμους Κύπριους ποια ήταν η πιο άβολη δημόσια στιγμή τους!

Δείτε τι μας απάντησαν!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βιώσει άβολες στιγμές, όταν βρισκόμαστε ανάμεσα σε κόσμο, που το καθιστά ακόμα πιο άβολο.

Η ομάδα του ilovestylecom ρώτησε δέκα επώνυμους Κύπριους, ποια ήταν η δική τους πιο άβολη στιγμή. Δείτε πιο κάτω τι μας αποκάλυψαν:

Μάριος Πρίαμος

“Όταν με έβγαλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πίστα μαζί με το Μάρκο Σεφερλή, καθώς ήταν η πρώτη έξοδος μετά το “Survivor” και αντίκρυσα τόσο πολύ κόσμο”.

Δήμητρα Μακρυγιάννη

“Είχα πάει σε ένα event, αρκετά επίσημα ντυμένη και μπαίνοντας στο χώρο, έχασα την ισορροπία μου, παραπάτησα και σχεδόν να πέσω, αλλά ευτυχώ δεν έπεσα. Τα βλέμματα, ωστόσο, των παρευρισκόμενων ήταν αρκετά για να νιώσω πολύ άβολα. Ευτυχώς δεν το κατέγραψαν οι κάμερες”.

Λούης Πατσαλίδης

“Όταν πήγα αεροδρόμιο και συνειδητοποίησα πέρυσι το Πάσχα ότι δεν είχα μαζί μου ταυτότητα και έχασα την πτήση ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν κανονικά”.

Χριστιάνα Μούζουρα

“Όταν πήγαινα σε μία δημόσια υπηρεσία να πληρώσω κάτι, φορούσα μία πένσιλ φούστα και όταν πήγα να βγω από το αυτοκίνητο, σκίστηκε όλη η πίσω μεριά, Νομίζω ότι ακόμα ντρέπομαι για αυτή την ημέρα”.

Πέτρος Αθανασίου

"Ήταν σε ένα reunion καλών φίλων – συμφοιτητών, σε συναυλία στην Αθήνα πριν καμιά δεκαριά χρόνια...Έρχεται κάποια στιγμή ο κολλητός μαζί με μια κοπέλα και μου λέει γεμάτος ενθουσιασμό: "Ρε, δες ποια βρήκα! Τη Χριστίνα από το πανεπιστήμιο"…Κοιτάζοντας αποσβολωμένος και κάνοντας μια μεγάλη παύση, προσπάθησα να την θυμηθώ… αλλά δεν τα κατάφερα...η ίδια και ο κολλητός αφού με είδαν ότι δεν...προσπάθησαν να με βοηθήσουν εξιστορώντας στιγμές…πάλι τίποτα! Καμία ανάμνηση…δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει άλλη στιγμή που να έχουν κοκκινίσει τόσο τα μάγουλα και τα αυτιά μου…"

Βασιλική Παπαμιχαήλ

"Αμήχανα νιώθω όταν με αναγνωρίζουν στο δρόμο γιατί ντρέπομαι. Γενικά δεν αισθάνομαι άβολα σχεδόν ποτέ γιατί γενικά είμαι χαλαρή και αντιμετωπίζω τα πάντα με ψυχραιμία".

Μάρκος Κωμοδρόμος

“Όταν έπρεπε να αναφερθώ και να παρουσιάσω τους καλεσμένους μας στην τηλεοπτική μου εκπομπή και έχασα τη σκαλέτα με τα ονόματα και τις πληροφορίες για τον κάθε ένα και έψαχνα να βρω που τα είχα αφήσει. Μιλάμε για αρκετά άβολη στιγμή και μάλιστα στον αέρα! Τελικά τα βρήκα μετά που ξεκίνησε η παρουσίαση και αρχικά μιλούσαμε για άσχετα πράγματα για να κερδίσω χρόνο”.

Χριστιάνα Θεοδώρου

"Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι μία μέρα, ενώ περπατούσα στην Αθήνα, άκουσα δίπλα μου να λένε "αυτό είναι το τσουλάκι που παίζει στη σειρά και τα έχει με παντρεμένο". Ήξερα πως μιλούσαν για το ρόλο που υποδυόμουν τότε, αλλά και πάλι θυμάμαι πως ένιωσα πολύ άβολα". 

Θανάσης Δρακόπουλος

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην παράσταση “Νεφέλες” του ΘΟΚ, ενώ παίζαμε Επίδαυρο, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, τη στιγμή του μονολόγου μου, έπαθα “σεντόνι”. Έτσι λέμε όταν κάποιος ξεχνάει τα λόγια του στο θέατρο. Τρομακτικό, για δευτερόλεπτα έχασα τον κόσμο”.

Κωνστάντια Δημητριάδου - Κωνσταντίνου

"Αν με ρωτούσες προχθές, θα σου έλεγα πως δεν έτυχε να ζήσω άβολη στιγμή δημόσια... Μέχρι βέβαια την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη, όπου ταξίδευα στο εξωτερικό. Με έκπληξη ενημερώθηκα, πέντε λεπτά πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο, ότι τα ταξιδιωτικά μου έγγραφα είχαν λήξει ένα μήνα προηγουμένως. Επιστράτευσα το χαμόγελό μου, έκανα βαθιές αναπνοές και ευχαρίστησα το σύμπαν που έστειλε στον δρόμο μου ανθρώπους με κατανόηση"

 

Tags αβολη στιγμη, ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, gallop, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3615 s (233 Queries.) // Parse time: 0.7293 s // Total time: 3.0908 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X