Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι αντιδράσεις τους on camera για τις πρώτες κοινές τους εικόνες! [βίντεο]


Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι αντιδράσεις τους on camera για τις πρώτες κοινές τους εικόνες! [βίντεο]

Πως το σχολίασαν οι δύο ηθοποιοί;

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν το Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, να είναι ζευγάρι με τις πρώτες κοινές τους εικόνες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Δημοσιογράφος της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”, περίμενε με κάμερα τους δύο ηθοποιούς έξω από τα θέατρα, όπου συμμετέχουν σε παραστάσεις, προκειμένου να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα με τις φωτογραφίες τους.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Με αυτό τον τρόπο διαβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού [βίντεο]

Η Κατερίνα Γερονικολού, όταν της έδειξε ο δημοσιογράφος τις εικόνες, είπε χαρακτηριστικά: “Δεν ντρέπεσαι; Μ' έχεις κάνει ρεζίλι! Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες... Καλό Πάσχα. Μια μαυρίλα βλέπω, δεν βλέπω τίποτα...”

Κατόπιν, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, είπε: “Καλησπέρα και καλή βραδιά. Κράτα ό,τι θες εσύ από το "Ν...όχι". Την ξέρω την Κατερίνα. Τι να σου πω τώρα; Πήγαινε να μάθεις πληροφορίες από τη μάνα μου που μένει στου Ζωγράφου. Κάτσε να σε τραβήξω κι εσένα ένα πλάνο. Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παπαρατσικό για να ξέρω που ήσουν. Χάρηκα που σας είδα, να είστε καλά και να σκεπάζεστε γιατί έχει ακόμα λίγο ψύχρα...” Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το gossiptvgr:

Tags γιαννης τσιμιτσελης,Κατερίνα Γερονικολού,ζευγαρι,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0986 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4574 s // Total time: 3.5560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X