H La Mer παρουσιάζει ένα θαύμα δροσιάς!


H La Mer παρουσιάζει ένα θαύμα δροσιάς!

Τη νέα Moisturizing Cool Gel Cream

Όταν η La Mer δημιουργεί μια νέα ενυδατική κρέμα, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη. Εξάλλου, οι πιστοί οπαδοί της La Mer προσδοκούν έντονη ενυδάτωση - ανάμεσα σε μια σειρά από διαφορετικές υφές - από το brand που εμπιστεύονται.

Η νέα φόρμουλα καλείται να προσδώσει ελκυστική αίσθηση, καθώς περιβάλλει το δέρμα με την απαραίτητη υγρασία. Σκοπός της, να προστατεύσει από τους περιβαλλοντικούς
ρύπους, και ταυτόχρονα να δροσίσει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Όλοι αυτοί οι στόχοι, και ακόμα περισσότεροι, έχουν επιτευχθεί χάρη στην τελευταία καινοτομία της La Mer:

Η ΝΕΑ MOISTURIZING COOL GEL CREAM

Μια φόρμουλα με φρεσκάδα νερού η οποία αποπνέει στο δέρμα μια δροσερή αναζωογόνηση, η Moisturizing Cool Gel Cream έχει δημιουργηθεί με υψηλή τεχνολογία La Mer. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το δέρμα εμφανίζεται ενυδατωμένο και περιποιημένο, έχοντας αποκτήσει μια αίσθηση έντονης θρέψης.

Η επιφανειακή θερμοκρασία της επιδερμίδας μειώνεται, αφήνοντας στο δέρμα μια αίσθημα ηρεμίας καθώς καταπραΰνει τις ορατές ευαισθησίες - μειώνοντας την ερυθρότητα κατά
72%. Τέλος, η ασπίδα υγρασίας του δέρματος ενισχύεται, δημιουργώντας μία ισχυρότερη, ενυδατωμένη και υγιέστερη όψη.

Tags la mer, beauty, Ομορφια, προσωπο, face, LA MER Moisturizing Cool Gel Cream


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2960 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3456 s // Total time: 3.6416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X