Πιέρος Σωτηρίου - Μαρία Κορτζιά: Μιλούν για την κρίση στη σχέση τους


Πιέρος Σωτηρίου - Μαρία Κορτζιά: Μιλούν για την κρίση στη σχέση τους

Δείτε στο βίντεο τι αποκαλύπτουν πρώτη φορά

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα". Το ζευγάρι ερωτήθηκε μεταξύ άλλων αν πέρασε ποτέ η σχέση τους κρίση με τους δύο να απαντάνε ότι είναι πολύ φυσιολογικό μια σχέση εφτά χρόνων να έχει τις δικές της κρίσεις. Όπως χαρακτηριστικά είπε η Μαρία Κορτζιά όταν είσαι συνέχεια με έναν ανθρωπο, μένεις μαζί του, συγκατοικείς τότε είναι λογικό να υπάρξει κρίση και ότι αν ζευγάρι πει ότι όλα είναι μια χαρά τότε πραγματικά κάτι λάθος συμβαίνει. Η ίδια τόνισε ακόμη ότι η αληθινή αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει όταν μετά από μια κρίση και οι δύο θέλουν και συνεχίζουν να είναι μαζί. Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους σε Πιέρο Σωτηρίου και Μαρία Κορτζιά: "Τσακωθείτε αν θέλετε τώρα στον αέρα. Να φύγουμε και από το πλατό"

Διαβάστε επίσης: Πιέρος Σωτηρίου - Μαρία Κορτζιά: Μιλούν πρώτη φορά για τις λεπτομέρειες του γάμου τους στην πρώτη τηλεοπτική κοινή συνέντευξή τους

Tags πιερος σωτηριου, μαρια κορτζια, κρίση, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7787 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4043 s // Total time: 3.1830 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X