Ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού από την Vichy


Ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού από την Vichy

Δημιούργησε τη σειρά Pureté Thermale η οποία καθαρίζει σε βάθος

Η Vichy που σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας δημιούργησε τη σειρά Pureté Thermale η οποία καθαρίζει σε βάθος. Προϊόντα ιδανικά και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και εμπλουτισμένα με το Ιαματικό Νερό που έχει καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση.

3 IN 1 ONE STEP CLEANSING MICELLAR SOLUTION

Μια κίνηση φρεσκάδας 3 σε 1, η οποία δεν απαιτεί ξέβγαλμα με νερό! Είναι σχεδιασμένο για άμεση αποτελεσματικότητα, για τον καθαρισμό του προσώπου, το  ντεμακιγιάζ και την καταπράυνση των ματιών, χάρη στα μικκύλια που παγιδεύουν τους ρύπους αντί να τους εξαπλώνουν.
HOW TO: Εφάρμοσέ με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια με κυκλικές κινήσεις. Ολοκλήρωσε με τον καθαρισμό και του λαιμού με τις ίδιες κυκλικές κινήσεις.

ONE STEP CLEANSER SENSITIVE SKIN


Προσφέρει όλη την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού σε ένα μόνο προϊόν, καθώς είναι ένα γαλάκτωμα 3 σε 1 το οποίο καθαρίζει, τονώνει και προσφέρει ολοκληρωμένο ντεμακιγιάζ ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
HOW TO: Εφάρμοσέ με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια με κυκλικές κινήσεις. Ολοκλήρωσε με τον καθαρισμό και του λαιμού με τις ίδιες κυκλικές κινήσεις. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

CLEANSING FOAM RADIANCE REVEALER


Το νερό που μετατρέπεται σε αφρό καθαρισμού απομακρύνει ρύπους και μικροσωματίδια, αναδεικνύοντας τη λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό και ταυτόχρονα, απόλαυση. Είναι απολαυστικός στη χρήση και ιδανικός ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
HOW TO: Δημιούργησε αφρό και άπλωσε ποσότητα ίση με ένα ή δυο φουντούκια σε νωπή επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις. Ξέβγαλέ με άφθονό νερό. 

HYDRATING AND CLEANSING FOAMING CREAM


Αφρώδης ενυδατική κρέμα καθαρισμού προσώπου με ανάλαφρη υφή που απομακρύνει όλα τα ίχνη και μικροσωματίδια ρύπων, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ εξισορροπεί τα αποτελέσματα του ξηρού νερού σε αυτήν. 
HOW TO: Κάνε μασάζ σε υγρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξέπλυνε με άφθονο νερό ενώ σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξέπλυνε αμέσως με άφθονο νερό.

FRESH CLEANSING GEL

Gel καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες που απομακρύνει ρύπους και μικροσωματίδια χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ την αφήνει φρέσκια και λαμπερή, χάρη στην απαλή σύνθεση που συνδυάζει απόλαυση και απόλυτο καθαρισμό.
HOW TO: Κάνε μασάζ σε υγρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξέπλυνε με άφθονο νερό ενώ σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξέπλυνε αμέσως με άφθονο νερό.

Tags καθαριστικά προσώπου, προσωπο, Ομορφια, vichy, beauty, cleansing, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3656 s (252 Queries.) // Parse time: 0.7079 s // Total time: 3.0735 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X