Γιάννης Τσιμιτσέλης: Με αυτό τον τρόπο διαβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού [βίντεο]


Γιάννης Τσιμιτσέλης: Με αυτό τον τρόπο διαβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού [βίντεο]

Ο ηθοποιός δείχνει ανανεωμένος μέσα στη νέα του σχέση…

Φανερά ευδιάθετος και ανανεωμένος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχθηκε τον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα στην είσοδο του θεάτρου που πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού! [βίντεο]

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" τoν ρώτησε εάν παίζει κάτι με την Κατερίνα και εκείνος προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει μιλώντας για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [βίντεο]

Όταν ο Γρηγόρης τον στρίμωξε, και του είπε πως σε αντίστοιχη ερώτηση που έκανε πρόσφατα στην Κατερίνα Γερονικολού, εκείνη απάντησε: "Ν-Όχι", ο Γιάννης τότε είπε: "Τι ναι-όχι; Έτσι σου απάντησε; Ε για να σου απάντησε έτσι κάτι θα ξέρει. Αν ήταν ξεκάθαρη απάντηση το ναι-όχι; Και ναι και όχι δεν είναι;". Με αυτά τα λόγια ο ηθοποιός κάνει ξεκάθαρο ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους απλά δεν είναι έτοιμοι να το πουν δημόσια, αυτό που απομένει είναι μια κοινή τους εμφάνιση. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv.gr:

Tags γιαννης τσιμιτσελης, Κατερίνα Γερονικολού, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3825 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3806 s // Total time: 3.7631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X