Η ΚΟΡΡΕΣ μετατρέπει σε θεσμό το MarchRibbon δεμένο με το μήνυμα #stopsunageing


Η ΚΟΡΡΕΣ μετατρέπει σε θεσμό το MarchRibbon δεμένο με το μήνυμα #stopsunageing

Παρουσιάζει δυο νέες ματ αντηλιακές κρέμες προσώπου!

Προστασία και πρόληψη κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών, με προϊόντα που θωρακίζουν το δέρμα ενάντια στη φωτογήρανση, ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία. Η ΚΟΡΡΕΣ απαντά σε αυτή την πρόκληση με το καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα μίας σπάνιας ποικιλίας κόκκινου σταφυλιού, με κόκκινη σάρκα και χυμό, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της ΚΟΡΡΕΣ παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς στη συλλογή νέας γενιάς αντηλιακών προστίθεται και η εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες, που υπόσχεται ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς σιλικόνες.

H ΚΟΡΡΕΣ εστιάζει στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση της επιδερμίδας, στοχεύοντας στην ανακάλυψη των βέλτιστων φυσικών τρόπων προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Με οδηγό ένα διεθνές εύρος συνεργασιών με υψηλού κύρους ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς στους τομείς της Βιοχημείας, Φαρμακογνωσίας και Κλινικής Δερματολογίας, η ΚΟΡΡΕΣ μελετάει φυσικά εκχυλίσματα και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα εξαιρετικής σημασίας για τα φυσικά προϊόντα.


#KORRESREDGRAPE
ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της ΚΟΡΡΕΣ παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Βασίζεται στο καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρακόκκινου σταφυλιού, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία,η νέας γενιάς αντηλιακή κρέμα προσώπου - με και χωρίς χρώμα, αλλά και σε νέα matte εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες - επανορθώνει τα σημάδια του ήλιου, προσφέροντας ταυτόχρονα 4 δράσεις:

  • Υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB
  • Αντιρυτιδική δράση
  • Προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων
  • Ενυδάτωση

Ένα silicone-free, νέας γενιάς αντηλιακό προϊόν για καθημερινή χρήση, που προσφέρει ορατή μείωση ρυτίδων και πανάδων - αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από δερματολόγο .

Ηmulti-tasking σειρά αντηλιακής προστασίας και after-sun φροντίδας σώματος με έλαιο από κόκκινο σταφύλιθωρακίζει κατά της πρόωρης γήρανσης όλα τα σημεία του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, συνδυάζοντας αντηλιακή, συσφιγκτική και θρεπτική δράση, για νεανική, υγιή, λαμπερή όψη και απαλή υφή.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MAT / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ – ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ SPF30 & SPF 50 ΓΙΑ ΜΙΚΤΕΣ / ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

Αντηλιακή/αντιρυτιδική κρέμα ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδαςγια μικτές/λιπαρές επιδερμίδες, με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων, για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Βασισμένη στο καινοτόμο, ισχυρά αντιοξειδωτικό δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, καταπολεμά τη φωτογήρανση και προσφέρει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, απορροφώντας τη γυαλάδα, όπως επιβεβαιώνουν 9 στις 10 γυναίκες που τη δοκίμασαν .Χωρίς σιλικόνες, με drytouch, ανάλαφρη υφήπου απορροφάται εύκολα, δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MAT / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ – ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ SPF30 &SPF 50 (ΜΙΚΤΕΣ / ΛΙΠΑΡΕΣ  ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ)

  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ – ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝSPF30 &SPF50 (ΜΕ & ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ)
  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ SPF50
  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ/ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ SPF20
  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ AFTER-SUN

Tags κορρες, αντηλιακο, SUNCARE, beauty, korres, Ομορφια, κορρες Κόκκινο Σταφύλι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0217 s // Total time: 0.0220 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X