Τα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου!


Τα ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου!

Love is in the air!

Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως ο Άγιος Βαλεντίνος πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα, κι όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου, όμως πολλά ερωτευμένα ζευγάρια περιμένουν τη συγκεκριμένημε σκοπό να ενθουσιάσουν το έτερόν τους ήμισυ και να περάσουν αξέχαστες στιγμές μαζί. Οκτώ αγαπημένα ζευγάρια σίγουρα θα ζήσουν μία πολύ ξεχωριστή και ρομαντική βραδιά απόψε!

ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΚΟΥΡΟΥΜΟΥΝΗΣ - ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ
Η γνωριμία τους σε καφετερία της Λάρνακας το Μάρτιο του 2007 έμελλε να είναι σημαδιακή για την κοινή τους ζωή. Ο έρωτας ήρθε κεραυνοβόλα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Σταρ Κύπρος 2011 και ο Κύπριος πρωταθλητής στο τζούντο έγιναν ζευγάρι, με τη σχέση τους να μετρά κιόλας έξι χρόνια. Ουσιαστικά ζουν σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι, μια και όταν δεν έχουν κάποια επαγγελματική υποχρέωση, περνούν το χρόνο τους μαζί. Επιπλέον, πολλές φορές προγραμματίζουν ρομαντικά weekends σε ξενοδοχεία του νησιού μας ή πραγματοποιούν ταξίδια-αστραπή σε ευρωπαϊκές πόλεις.

ΙΑΝ ΧΑΡΤ - ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
Το καλοκαίρι η Κύπρια σχεδιάστρια Έλενα Αντωνιάδη και ο αρραβωνιαστικός της Ίαν Χαρτ ετοιμάζονται να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους, αυτήν του γάμου τους! Τον περασμένο Αύγουστο, ο Ίαν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του όταν μετά το δείπνο που απόλαυσαν στο πιο ρομαντικό εστιατόριο του Μονακό, το Chateau Eze, της ζήτησε να περπατήσουν κατά μήκος του κάστρου, έναν περίπατο που σίγουρα η ίδια θα θυμάται για πάντα. Η Κύπρια σχεδιάστρια, παρόλη την έκπληξή της, φυσικά και απάντησε θετικά στην πρόταση του αγαπημένου της, ενώ το ανακοίνωσε σε όλους γράφοντας στο λογαριασμό της στο facebook «I said yes». Η γνωριμία τους έγινε πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο, όπου διαμένουν μόνιμα, ενώ, όπως μαθαίνουμε, ο έρωτάς τους τον τελευταίο καιρό βρίσκεται ανάμεσα σε Λονδίνο και Μαϊάμι.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
Οι μέχρι πρότινος πολύ καλοί φίλοι έγιναν ζευγάρι κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από δέκα μήνες. Η είδηση της σχέσης τους έκανε το γύρο των lifestyle εντύπων αλλά και των blogs του νησιού αστραπιαία. Τόσο ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ όσο και η ραδιοφωνική παραγωγός του Super FM δεν βγήκαν ποτέ να την επιβεβαιώσουν με κάποια δήλωσή τους, αλλά συχνά πυκνά τους έβρισκες σε ρομαντικά δείπνα και ερωτικά ταξίδια. Τους τελευταίους μήνες, αν και κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, δεν την κρύβουν και ζουν τον έρωτά τους στο φουλ. Πριν από λίγο καιρό «κτύπησαν» και ένα πολύ προσωπικό τους tattoo που αρχίζει από τον καρπό του Νεκτάριου και καταλήγει στον καρπό της Κωνσταντίνας. Όσο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αναμένεται να τη γιορτάσουν, αν και δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα την περάσουν στο σπίτι οι δυο τους ή σε κάποιο εστιατόριο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Ελάχιστοι γνωρίζουν πως η πρώτη συνάντηση του Ανδρέα Γεωργίου και της Ελευθερίας Ελευθερίου έγινε πριν από επτά χρόνια. Η Ελευθερία διαγωνιζόταν τότε στον κυπριακό τελικό της Eurovision με στόχο το εισιτήριο και ο Ανδρέας βρισκόταν εκεί ως υποστηρικτής φιλικού του προσώπου. Η έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή, ωστόσο το φλερτ δεν προχώρησε λόγω του ότι η Ελευθερία ήταν μόλις 16 χρόνων. Πριν από ένα χρόνο ξανασυναντήθηκαν και ο έρωτας φούντωσε και πάλι, αυτήν τη φορά για τα καλά. Αρχικά, παρόλο που διαδιδόταν η φήμη ότι ήταν ζευγάρι,εκείνοι το διέψευδαν με κάθε τρόπο.Πρόσφατα αποφάσισαν να σταματήσουν το κρυφτό με τους παπαράτσι, ενώ η τραγουδίστρια δέχθηκε και την πρόταση του αγαπημένου της να συμμετάσχει ως guest σε κάποια επιεσόδια της σειράς «Άσπρα μπαλόνια», υποδυόμενοι και στη μικρή οθόνη το ζευγάρι. Την ημέρα των ερωτευμένων, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΟΚ!», θα την περάσουν στο σπίτι τους, απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗΣ - ΙΤΑ ΚΟΣΗ
Παρόλο που γράφτηκαν δεκάδες δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύονται, τόσο ο Χρύσανθος Τσουρούλλης όσο και η Ίτα Κόση ακόμη δεν πήραν την απόφαση αν θα κάνουν αυτό το βήμα στην προσωπική τους ζωή. Στις 21 Απριλίου 2011ήρθε στον κόσμο και ο καρπός του έρωτά τους, ο Ιωάννης, που τους έχει αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή. Όποτε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ βρίσκει κάποιο χρόνο τα σαββατοκύριακα, δεν παραλείπει να απολαμβάνει το δείπνο του με τη σύντροφό του σε γνωστά εστιατόρια της πρωτεύουσας, ενώ τα ρεπό της Κυριακής είναι αφιερωμένα στο γιο τους, φροντίζοντας να ικανοποιούν τις επιθυμίες του για παιχνίδι. Και οι δύο, πάντως, δηλώνουν πως ο γάμος είναιαπλώς μία τυπική διαδικασία, αφού και τώρα ζουν σαν παντρεμένοι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΡΑΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ
«Ένα βράδυ έτυχε να τρώω σε ένα εστιατόριο µε ένα φίλο. Ζήτησα το λογαριασµό και µου είπαν ότι µας κέρασε ένας κύριος που καθόταν στο διπλανό τραπέζι. Φεύγοντας, πήγα να ευχαριστήσω τον κύριο, ο οποίος έτρωγε µαζί µε την οικογένειά του. Ήταν ο πατέρας της Μιράντας. Έτσι τη γνώρισα, αν και δεν της έδωσα πολλή σηµασία. Κάποια στιγµή τους κάλεσα στο θέατρο και ξεκίνησε µια φιλική σχέση. Σιγά-σιγά ανακαλύψαµε ο ένας τον άλλον...» είπε αποκλειστικά στο «ΟΚ!» ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος για τη γνωριμία του με τη Μιράντα Γιατρού, που έμελλε να ήταν καθοριστική. Το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο,ο οποίος μάλιστασχολιάστηκε εκτενώςλόγω της παρουσίαςσωματοφυλάκων στο ξενοδοχείο όπου δόθηκε η δεξίωση. Ο ηθοποιός, βέβαια, διέψευσε τα πάντα, ενώ, όπως μαθαίνουμε, το ζευγάρι αναμένεται φέτος να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ
Η σχέση τους άρχισε, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του ελλαδικού Τύπου, τον Ιούνιο του 2010. Είναι το ζευγάριμε το οποίο ασχολούνται κάθε εβδομάδα όλα τα lifestyle έντυπα σε Ελλάδα και Κύπρο, κι αυτό γιατί σε κάθε τους βήμα οι παπαράτσι τούς ακολουθούν σχεδόν παντού. Τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους, άλλωστε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ζούσαν σαν κυνηγημένοι. Έξω από το σπίτι τους δεκάδες παπαράτσιτούς περίμενανγια να τους απαθανατίσουνσε κάποιο ερωτικό ενσταντανέ, που θα γινόταν αμέσως εξώφυλλο στα έντυπα. Όσο, δε, για τα σενάρια εγκυμοσύνης και γάμου, δίνουν και παίρνουν συνεχώς. Πριν από λίγες μέρες πάντως, ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι σκοπεύει να παντρευτεί την αγαπημένη του, χωρίς να αναφέρει οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το γεγονός. 

ΜΕΜΝΩΝ ΣΩΤΗΡΕΛΗΣ-ΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Ήταν Μάιος του 2009 όταν ο Μέμνων Σωτηρέλης αποφάσισε να κάνει clubbing σε γνωστό μπαράκι της Λευκωσίας. Εκείνη η βραδιά, βέβαια,  έμελλε να του αλλάξει και τη ζωή, αφού γνώρισε τηΓιώτα Χριστοφή, τη γυναίκα της ζωής του, όπως την αποκαλεί. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και αμέσως έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους απασχολεί κατά καιρούς τα lifestyle έντυπα του νησιού,ενώ το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στο «ΟΚ!»πριν από λίγους μήνες, με τον Μέμνονα να αποκαλύπτει πως η Γιώτα τού έχει πάρει τα μυαλά! Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν γάμο, αλλά σίγουρα όχι μέσα στο 2013, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο ραδιοφωνικός πραγωγός του Super FM. Πηγή: "ΟΚ!"

Tags ζευγαρια, Valentine's day, αγαπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1226 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4438 s // Total time: 3.5664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X