Η άνοιξη έχει έρθει με το νέο άρωμα του Issey Miyake


Η άνοιξη έχει έρθει με το νέο άρωμα του Issey Miyake

… και η δροσιά μεταμορφώνεται σε νέκταρ

Το 2017 η σταγόνα της δροσιάς άνθησε σε ένα ντελικάτο πέταλο. Απλά ένα πέταλο, που το αγγίζει το αλμυρό δροσερό αεράκι. Με το L’eau D’issey Pure Eau de Toilette η φύση ξυπνάει. Η άνοιξη έχει έρθει.

Σήμερα, ο Issey Miyake αποκαλύπτει την τρίτη στιγμή της ολοκληρωτικής ηρεμίας. Είναι η στιγμή που θα ανθίσει. Με το L’eau D’issey Pure Nectar de Parfum, το πέταλο μεταμορφώνεται σ’ ένα ανθισμένο λουλούδι, που παράγει μια σταγόνα που αιχμαλωτίζει το πιο αγνό του άρωμα… το νέκταρ του.
 

Το υγρό φως γεννιέται από τα βάθη της στεφάνης του άνθους, το νέκταρ είναι το απόλυτο στάδιο της μεταμόρφωσης σε νερό, από τη θαλασσινή δροσιά και από την δροσιά σε τριαντάφυλλο. Χρωματίζεται στις αποχρώσεις του χαλκού από τον ήλιο του πρωινού και τότε το λουλούδι προσφέρει το πιο αγνό άρωμά του.

Γλυκός, δροσερός, ξεδιψαστικός, κρυστάλλινος χυμός αναβλύζει από τον τρυφερό πολτό του αχλαδιού. Βυθισμένο στο χρυσό φως, το rose absolute αναδίδει το ντελικάτο μέλι του. Πέταλα που έχουν πάνω τους πέρλες δροσιάς, μια καρδιά γεμάτη από νέκταρ. Ένα γενναιόδωρο τριαντάφυλλο αναβλύζει το πιο γλυκό του άρωμα. Πιο σαρκικό από ποτέ άλλοτε, ανθίζει στις ακτές μιας διαυγούς υδάτινης συμφωνίας.

Το μελένιο τριαντάφυλλο και το κρεμώδες σανδαλόξυλο συνδυάζουν τις χυμώδεις νότες τους με τη φρεσκάδα της θάλασσας, της άμμου και το άρωμα του ambergris και μια συμφωνία από cashmeran, η οποία είναι και η «υπογραφή» της τριλογίας των αρωμάτων L’eau D’issey Pure.

Το άρωμα ενός φρούτου, η γεύση ενός λουλουδιού… Ο Dominique Ropion και η Fanny Bal, οι αρωματοποιοί που εφηύραν τη γκουρμέ φυσικότητα, και μια πέρλα από νέκταρ που πέφτει μέσα στην καρδιά του μπουκαλιού. Μόνον νέκταρ.

 

Tags Issey Miyake L’eau D’issey Pure Nectar de Parfum


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7566 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3643 s // Total time: 3.1209 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X