Στην εκδήλωση του Capital Today


Στην εκδήλωση του Capital Today

Ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Το Capital Today, συνώνυμο με την ενημέρωση για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, σε εκδήλωσή του παρουσίασε την 360 μοίρες επικοινωνία που παρέχει μέσω του μεγαλύτερου Media Group της Κύπρου, του Συγκροτήματος Δίας και Τηλεόρασης Σίγμα.

Ο Daniel Καραολής και ο Γιάννης Δρουσιώτης

Οι αποκλειστικότητες και η τολμηρή διερευνητική δημοσιογραφία το καθιέρωσαν ως το μηνιαίο περιοδικό για τις επιχειρήσεις και την οικονομία με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε, επίσης, αναφορά στην παρουσία του brand στη διαδικτυακή ενημέρωση με το www.capitaltοday.com.cy, το οποίο ανανεωμένο, θα εξακολουθεί να παρέχει όλα τα επιχειρηματικά νέα για τις εξαγορές και συγχωνεύσεις εταιρειών, για τις μετακινήσεις και προσλήψεις στελεχών, για το πού να επενδύσετε τα χρήματά σας και για τις νέες τάσεις της αγοράς.

Ο Σωκράτης Ιωακείμ, η Έμιλη Μιντή και η Χρύσω Αντωνιάδου

Παράλληλα, θα δίνει μια μεγαλύτερη έμφαση στα κυπριακά επιχειρηματικά και οικονομικά δεδομένα. Στην εκδήλωση τονίστηκε και η παρουσία του Capital Today  μέσω της εβδομαδιαίας οικονομικής εκπομπής στην τηλεόραση του Σίγμα, αλλά και εβδομαδιαίας εκπομπής στο Ράδιο Πρώτο, προσφέροντας έτσι την ολοκληρωμένη 360 μοιρών επικοινωνία. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του γεύματος, ανακοινώθηκε και η νέα συνεργασία του Συγκροτήματος Δίας με την ελληνική εταιρεία Boussias Communications που δραστηριοποιείται και διαπρέπει στον τομέα των συνεδρίων.

Ο Τζάστιν Χατζηλαμπρής και η Άντρη Πεντά

Capital Today, το απαραίτητο εργαλείο του κάθε επιχειρηματία, με γνώση και άποψη, παρουσιάζει τις ειδήσεις που αφορούν στο επιχειρείν και στην οικονομία σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό σε μια 360 μοίρες επικοινωνία στα κορυφαία Μέσα της Κύπρου.

Η Αλέξια Μαυροκορδάτου, η Παναγιώτα Κονναρή και η Μαίρη Χάματσου

Η Ελπίδα Λουκά-Μιχαηλίδου και ο Νικόλας Τοφαρίδης

Η Λουίζα Κυπριανοπούλου και ο Λευτέρης Ζαντής

Η Μαριέττα Χριστοδουλίδου, ο Γιάννης Λοΐζου και η Γιώτα Παναγιώτου

Η Μαρία Κυριάκου και η Σωτηρούλα Σωτηρίου

Η Μαρία Τερεζοπούλου, ο Σάββας Χριστοδούλου και η Γεωργία Τουτουντζιάν

Περισσότερες φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery...

Tags capital today, socialite, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1606 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2456 s // Total time: 2.4062 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X