13 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2018

Ηλίας Βρεττός: Αποκαλύπτει τη σχέση του με την κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο!

shareit!

Είναι όντως ζευγάρι;

Ο Ηλίας Βρεττός, μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, βρίσκεται στο σπίτι του, όπου αναρρώνει.

Ο τραγουδιστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Thema People, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Σοφία Φυρού, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε όταν έγινε το τροχαίο ατύχημα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ξέσπασε σε δάκρυα! [βίντεο]

Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα. Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά στην υγεία της. Αν δείτε την καμπίνα του αυτοκινήτου, η θέση του συνοδηγού είναι εξαφανισμένη. Αν δε φορούσα ζώνη, με τέτοιο μπαμ το σώμα μου θα είχε φύγει εκτός αυτοκινήτου και πιθανότατα θα ήταν διαμελισμένο και θα μαζεύαμε κομματάκια στην παραλιακή.

Μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω τι συνέβη με την φίλη μου, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που οδηγούσε, για το αν αντέδρασε σωστά ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να δω καλά τι συνέβη. Και όταν είσαι στο αυτοκίνητο ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είχε πιει, δεν νύσταζε, δεν την πήρε ο ύπνος. Η οδηγός λέει ότι υπήρξε ένα αυτοκίνητο που μας έκλεισε. Εγώ είδα ένα αυτοκίνητο να περνά πολύ κοντά μας όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κράσπεδο. Μπορώ να πω μόνο αυτά που είδα”. Δήλωσε χαρακτηριστικά.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com