Tα 15+1 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα


Tα 15+1 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα

Φτιάξαμε την ατζέντα της εβδομάδας, με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, ο Μάρτιος, είναι ήδη εδώ και εμείς τον υποδεχόμαστε, όπως του αξίζει!

Με καλή διάθεση, θετική ενέργεια και φυσικά με προγραμματισμό. Βάζουμε λοιπόν στο καλεντάρι μας όλα τα υπέροχα που φέρνει μαζί του (φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο κ.ά.) και ετοιμαζόμαστε να τα ζήσουμε στο έπακρον!

Όλα όσα ακολουθούν παρακάτω, οι εκδηλώσεις δηλαδή που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, θα μας δώσουν άλλη μία ευκαιρία για να βγούμε εκτός.

Γι' αυτό ακολούθησέ μας:

Ρομαντική κομεντί με τη Ζυλιέτ Μπινός
Η Ιζαμπέλ, μια πενηντάχρονη διαζευγμένη ζωγράφος, δεν παύει ποτέ να ψάχνει για τον μεγάλο έρωτα. Θα τον αναζητήσει σε διάφορους άντρες που θα περάσουν από τη ζωή της: έναν κυνικό τραπεζίτη, έναν ανασφαλή ηθοποιό, έναν σέξι άγνωστο που θα χορέψει μαζί της σε ένα κλαμπ το «At Last» της Έτα Τζέιμς, τον πρώην σύζυγό της, με την ίδια αδήριτη υπαρξιακή ανάγκη κάθε φορά για κάτι ουσιαστικό που θα νοηματοδοτήσει την ζωή της και με την ίδια αμφίβολη έκβαση στο τέλος. Και καθώς αυτή περνάει από τον έναν εραστή στον άλλον αναζητώντας την «εσωτερική λιακάδα» του τίτλου, όχι μόνο συναντά ψυχολογικά προβλήματα μεγαλύτερα από τα δικά της, αλλά διαπιστώνει και πως μια ερωτική σχέση δεν μπορεί να την καλύψει και σεξουαλικά και πνευματικά και συναισθηματικά. Την Γαλλική ταινία της Κλερ Ντενί «Η λιακάδα μέσα μου» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού. Μια αντισυμβατική ρομαντική κομεντί εμπνευσμένη από τα περίφημα «Αποσπάσματα ενός ερωτικού λόγου» του Γάλλου στοχαστή Ρολάν Μπαρτ. Με την Ζυλιέτ Μπινός στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
> Δευτέρα 5 Μαρτίου, Ρίο, Λεμεσός, 20.15, τηλ. 22871410.

Έργο του Dennis Kelly ανεβάζει η "Still Theatre Group"
Το ψυχολογικό θρίλερ " Μετά Το Τέλος" του βραβευμένου Βρετανού συγγραφέα Dennis Kelly, ανεβάζει η νεοσύστατη ομάδα "Still Theatre Group" για πρώτη φορά στην Κύπρο. Το έργο που έχει ανέβει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έχει αποσπάσει διθυρραμβικές κριτικές από την "New York Times" και την "The Guardian" έρχεται στο Ίδρυμα Άρτος, για έξι μόνο παραστάσεις. Η Λουίζ ξυπνάει στο πυρηνικό καταφύγιο του Μάρκ, ο οποίος την έχει σώσει απο την τρομοκρατική επίθεση που έγινε το προηγούμενο βράδυ. Για μία εβδομάδα βρίσκονται αποκλεισμένοι στο καταφύγιο, μόνο οι δυό τους προσπαθώντας να επιβιώσουν από την επίθεση αλλά κυρίως ο ένας απο τον άλλο. Η παράσταση από την ομάδα 'Still Theatre Group', με μια τολμηρή ματιά, αναδεικνύει με πιστότητα τα νοήματα του έργου αξιοποιώντας τη σκληρή ειλικρίνεια και διεισδυτικότητα της γραφής του. Με το αριστουργηματικό αυτό έργο του, ο Dennis Kelly, θα φέρει τον θεατή, αντιμέτωπο με ένα σκοτάδι που θυμίζει την Κόλαση του Δάντη και με υπαρξιακά ερωτήματα ανάλογα του μεγαλείου του μοναδικού Άμλετ, του Σαίξπηρ. Παίζουν Άντρη Χατζηχριστοδούλου, Γιάννης Μίνως.
> Δευτέρα 5 Μαρτίου, Ίδρυμα ARTos, Λευκωσία, πρεμιέρα, 20.30. Παραστάσεις Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30, Μάρτιος 5, 6, 12, 13 , 19, 20, εισιτήρια www.tickethour.com.cy, τηλ. 77777040 και σε όλα τα καταστήματα ACS Couriers. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags διασκεδαση, εκδηλωση, τεχνη, Θεατρο, παιδι, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7267 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4427 s // Total time: 3.1693 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X